Σύζυγος Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Προσπαθούσα να χάσω 12 κιλά με διατροφή, νερό, γυμναστική, αλλά το σώμα - μαμάς παραμένει» (βίντεο)

Εκείνη και ο «Greek Freak» έχουν αποκτήσει δύο γιους

Η σύζυγος του Γιάννη Αντετοκούνμπο και μητέρα των δύο τους παιδιών, μέσα από μια ανάρτησή της στο Instagram, μιλά στους followers της για την προσπάθειά της να χάσει 12 κιλά.

Ειδικότερα η Mariah Riddlesprigger ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να γυμνάζεται με την ίδια να γράφει μεταξύ άλλων ότι έκανε υγιεινή διατροφή, έπινε μόνο νερό, « αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν!».

Υπενθυμίζεται ότι εκείνη και ο «Greek Freak» έχουν αποκτήσει δύο γιους, τον 2χρονο Liam Charles και τον Maverick Shai που είναι μόλις 11 μηνών. Η Mariah στο post της συμπληρώνει πως μαθαίνει να αγαπά το «σώμα - μαμάς» και καλεί τους followers της να μην τα παρατούν.

Αναλυτικά έγραψε: 

«Το σκεφτόμουν για αρκετό καιρό σχετικά με αυτή την ανάρτηση, δύο μήνες για την ακρίβεια. Την 1η Φεβρουαρίου ξεκίνησα με στόχο να χάσω 12 κιλά μέχρι το τέλος της σεζόν του Γιάννη.

Δεσμεύτηκα για αυτόν τον στόχο. Γυμναζόμουν 5-6 ημέρες την εβδομάδα, διατηρούσα μια υγιεινή διατροφή και έπινα αποκλειστικά νερό, αλλά το νούμερο στη ζυγαριά δεν κουνιόταν!

Απογοητεύτηκα, μπερδεύτηκα και ντράπηκα γιατί κάτι που ήταν τόσο εύκολο για μένα τώρα μου φαινόταν αδύνατο. Αλλά γύρω στα μέσα Μαΐου, έβλεπα τις διαφορές στον καθρέφτη. Οι φίλοι και η οικογένειά μου σχολίαζαν ότι έδειχνα καλά. Αισθανόμουν υπέροχα, σωματικά, αλλά η κλίμακα δεν κουνιόταν! Ένιωθα ότι ήθελα να τα παρατήσω, αλλά ο καθρέφτης μου έλεγε ότι η ζυγαριά έλεγε ψέματα και το σώμα μου μου έλεγε να συνεχίσω.

Συνειδητοποίησα ότι η ζυγαριά δεν είναι το παν, ειδικά αν μπορώ να δω και να νιώσω τα αποτελέσματα. Μαθαίνω να αγαπώ αυτό το νέο σώμα και μπορεί να μην πέτυχα τον στόχο μου στη ζυγαριά, αλλά πέτυχα τους μικρότερους στόχους μου και γίνομαι η υγιής γυναίκα που είχα βάλει στόχο να γίνω!

Δεν θα μπορούσα να τα καταφέρω και να συνεχίσω να τα καταφέρνω χωρίς τόσους πολλούς ανθρώπους να με κρατούν υπόλογη και να με πιέζουν, οπότε σε όλους εσάς θα ήθελα να πω ευχαριστώ και είμαι για πάντα ευγνώμων. Μπορεί να μην είμαι ακόμα ικανοποιημένη με το νέο μου σώμα, αλλά μαθαίνω να το αγαπώ και να το φροντίζω κάθε μέρα!

Αν είστε σαν εμένα και δεν βλέπετε τα αποτελέσματα που θέλετε, ΜΗΝ τα παρατάτε, το σώμα σας είναι όμορφο και μαγικό! Ευχαριστώ κάθε άνθρωπο που με βοήθησε να αγκαλιάσω και να ερωτευτώ το "σώμα - μαμάς" μου».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ