Story of the day: Πήγαν γαμήλιο ταξίδι στη Γαλάζια Λίμνη & ο σύζυγος την δολοφόνησε - Βρέθηκε νεκρή σε Βίλα

Το ζευγάρι φαινόταν πολύ ερωτευμένο....

Μια νιόπαντρη φαρμακοποιός από το Μέμφις δολοφονήθηκε κατά τη διάρκεια του μήνα του μέλιτος σε ιδιωτικό θέρετρο των Φίτζι, εκεί όπου γυρίστηκε η ταινία «Γαλάζια Λίμνη».

Η Christe Chen, 36 ετών, και ο Bradley Robert Dawson, 38 ετών, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Φεβρουάριο του 2022- με το ζευγάρι να φαίνεται πολύ ερωτευμένο. Κανείς όμως δεν περίμενε να συμβεί αυτό που συνέβη. 

Facebook

Ο Dawson φέρεται να σκότωσε την Chen σε ένα πολυτελές θέρετρο, ενώ βρίσκονταν στο μήνα του μέλιτος στις 9 Ιουλίου στον Νότιο Ειρηνικό - μόλις πέντε μήνες μετά τον γάμο τους.

Όλοι όσοι γνώριζαν την Τσεν "προσπαθούν ακόμη να αντιληφθούν" τον σοκαριστικό της χαμό. 

Η 39χρονη βρέθηκε νεκρή σε μία από τις ιδιωτικές καλύβες της παραλίας, αλλά η αιτία θανάτου της δεν έχει ακόμη εξακριβωθεί. Ο σύζυγός της, σύμφωνα με τη Daily Mail, λέγεται ότι «δεν βρέθηκε πουθενά» αμέσως μετά την ανακάλυψη του πτώματος, πριν συλληφθεί αργότερα και κατηγορηθεί για το φόνο της φαρμακοποιού.

Ο Dawson, ο οποίος εργάζεται σε μη κερδοσκοπικό οργανισμό που βοηθάει παιδιά, παραμένει κρατούμενος στα Φίτζι με την κατηγορία της δολοφονίας. Ο δικαστής διέταξε να παραμείνει υπό κράτηση για 14 ημέρες πριν επιστρέψει στο δικαστήριο στις 27 Ιουλίου, ανέφερε η Fiji Sun.

Οι φίλοι της Chen, εν τω μεταξύ, δήλωσαν ότι ήταν πρόθυμη να αποκτήσει παιδιά και να περάσει το υπόλοιπο της ζωής της με τον Dawson, σύμφωνα με την Daily Mail.

"Είμαι σοκαρισμένη", δήλωσε η Ρένα Σόμπεργκ στο πρακτορείο. "Μόλις έστειλα μήνυμα σε όλους τους φίλους μου και στον σύζυγό μου, λέγοντάς τους ότι ελπίζω να μην είναι αληθινό αυτό που συνέβη. Αλλά ο σύζυγός μου μου είπε ότι είναι αλήθεια . Ήταν τόσο ενθουσιασμένη που θα παντρευόταν και θα έκανε μωρά". 

Το Turtle Bay, που επισκέφθηκε το ζευγάρι βρίσκεται στο ομώνυμο ιδιωτικό νησί και κοστίζει το ιλιγγιώδες ποσό των 2.400 έως 3.500 δολαρίων ανά διανυκτέρευση, σύμφωνα με τη DailyMail.com. Το high-end all inclusive θέρετρο έχει ελάχιστη διαμονή πέντε διανυκτερεύσεων και, οι μόνοι επισκέπτες που γίνονται δεκτοί είναι ζευγάρια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ