Υπέρκομψη η βασίλισσα του Βελγίου Ματθίλδη: Στα κροκί & στα κόκκινα για την εθνική επέτειο - Στα κόκκινα & η πριγκίπισσα Ελισάβετ

Το βασιλικό ζεύγος μαζί με τα τέσσερα παιδιά τους...

Ημέρα εθνική γιορτής στο Βέλγιο και η βασιλική οικογένεια φωτογραφήθηκε έξω από τον καθεδρικό ναό του Saints Michael και Gudula στις Βρυξέλλες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη HM The Queen of the Belgians (@queen.mathilde)

Στις εικόνες που δημοσιεύτηκαν στο Instagram βλέπουμε τον βασιλιά Φίλιππο μαζί με την βασίλισσα Ματθίλδη και τα τέσσερα παιδιά τους, την διάδοχο πρικγίπισσα Ελισάβετ, τους πρίγκιπες Εμανουέλ και Γκαμπριέλ και την αδερφή τους πριγκίπισσα Ελεονόρ.

 

Για την περίσταση η Βελγίδα μονάρχης επέλεξε ένα υπέροχο κροκί φόρεμα, το οποίο είχε συνδυάσει με καπέλα και ένα χρυσό τσαντάκι. Τα κοσμήματά της και τα γάντια ολοκλήρωναν το royal look της.

Πανέμορφη όμως ήταν και η 20χρονη διάδοχος του θρόνου που εχίε φορέσει ένα κόκκινο φόρεμα με ίδιου χρώματος στέκα. Το φόρεμά της άφηνε ελαφρώς ακάλυπτους τους ώμους της, ενώ οι nude γόβες της, έκαναν την εμφάνισή της πιο θηλυκή. 

Η Ελισάβετ ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με χρυσά σκουλαρίκια, ενώ κρατούσε ένα τσαντάκι σε χρυσό χρώμα.

Η μικρή της αδερφή πάλι είχε φορέσει ένα γαλάζιο φόρεμα,  ενώ τα δύο πριγκιπόπουλα ήταν επίσης κομψά με τα σκουρόχρωμα κοστούμια τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ