Καλοκαιρινές διακοπές με το I.X. σας: Σαν την… Χαλκιδική δεν έχει - Ονειρεμένα ξενοδοχεία ή μικροί οικισμοί και γραφικά χωριά

Η ομορφιά της δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει σε δύο «πόδια» και η φύση την προίκισε με ένα τρίτο: Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άθως. 

Σαν την… Χαλκιδική δεν έχει. Μπορεί να θεωρείται υπερβολή, αλλά οι θεσσαλονικείς που τη λατρεύουν έχουν τους λόγους τους.

Βασικά, απαντά στο αιώνιο δίλημμα: Βουνό ή θάλασσα; Στεριά ή νησί; Στη Χαλκιδική τα έχεις όλα. Τα πεύκα ακουμπούν στο νερό, αφήνοντας ανάμεσά τους εκπληκτικές παραλίες με άμμο και βότσαλα για να επιλέξετε. Και αν… κουραστείτε από την πολύβουη κοσμική ζωή στη θάλασσα μπορείτε να κάνετε ένα διάλλειμα ανεβαίνοντας στα ορεινά της.

Σπορ του νερού ή καλή παρέα και απομόνωση; Ονειρεμένα ξενοδοχεία ή μικροί οικισμοί και γραφικά χωριά; Στη Χαλκιδική έχετε ό, τι θελήσετε στα... πόδια της.

Η ομορφιά της δεν ήταν δυνατόν να χωρέσει σε δύο «πόδια» και η φύση την προίκισε με ένα τρίτο: Κασσάνδρα, Σιθωνία, Άθως. Στα δύο πρώτα θα ξεφαντώσετε, θα περάσετε καλοκαίρια και χειμώνες, στο τελευταίο θα τα βρείτε με τον εαυτό σας.

manessistravel

Πλησιάζοντας τον Θεό. Το Περιβόλι της Παναγίας, όμως, είναι απαγορευμένο για τις γυναίκες, καθώς φιλοξενεί τη μοναστική πολιτεία του Αγίου Όρους.

Στη Χαλκιδική, στο σπήλαιο των Πετραλώνων, εντοπίστηκε από την αρχαιολογική σκαπάνη και το μοναδικό στο είδος του κρανίο του αρχανθρώπου.

Όταν πέθανε ήταν περίπου 35 ετών, σήμερα ξεπερνά τα 700.000 χρόνια! Αφήστε χρόνο και για το Άλσος του Αριστοτέλη, όπου θα δείτε πυξίδα, τηλεσκόπιο, ηλιακό ρολόι, οπτικούς δίσκους, κα όργανα που συνδέονται με αναφορές που ο μεγάλος φιλόσοφος συμπεριέλαβε στο έργο του τα «Φυσικά».

Καλοκαίρι στο AMMOA LUXURY HOTEL & SPA RESORT 5* στη Χαλκιδική με το Ι.Χ. σας

2 ημέρες / 1 νύχτα

από 396.8€/ Βραδιά

Κάντε τις online κρατήσεις σας ανάλογα με την περίοδο που σας ενδιαφέρει εδώ: https://bit.ly/3tiGmng

Το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort βρίσκεται στην παραδεισένια αμμώδη παραλία του Αγίου Ιωάννη και προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες φιλοξενίας μέσω της διαμονής σε ένα από τα 179 δωμάτιά του και μπανγκαλόου μερικά από αυτά με θερμαινόμενη ιδιωτική πισίνα.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην παραλία του Αγίου Ιωάννη, φημισμένη για τα ρηχά και κρυστάλλινα σμαραγδένια νερά της. και ένα από τα πιο όμορφα στη Χαλκιδική κάνει το AmMOA Luxury Hotel & Spa Resort το ιδανικό μέρος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ

Εκτός από την πολυτέλεια των καταλυμάτων του, το ξενοδοχείο μας εγγυάται μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία στους επισκέπτες του μέσα από τα 3 εστιατόρια και τα 2 μπαρ που αποτελούν ενεργό μέρος του συγκροτήματος, πολλά υποσχόμενα ένα υπέροχο ταξίδι που αξίζει να θυμάστε. Ωστόσο, μην παραμείνετε εκεί!

Συνεχίστε να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες που παρέχει ένα από τα μεγαλύτερα Spa & Fitness κέντρο της Χαλκιδικής και περπατήστε το μονοπάτι προς την εσωτερική σας ισορροπία. Υποκύψτε στα αξιόπιστα χέρια μας επαγγελματίες υψηλής ειδίκευσης και απολαύστε ένα χαλαρωτικό μασάζ και θεραπείες σώματος και προσώπου.

Αλλά το AMMOA Luxury Hotel & Spa Resort δεν είναι ο τέλειος προορισμός μόνο για όσους αναζητούν χαλάρωση. Με την ικανότητά του να φιλοξενεί εκδηλώσεις και συνέδρια για περισσότερους από 2000 αντιπροσώπους, το AMMOA Luxury Hotel Το & Spa Resort είναι πράγματι η μόνη επιλογή για όσους αναζητούν τον τέλειο χώρο για τέτοιες περιστάσεις

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ