Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι

Αναλυτικά οι προβλέψεις 

Αν και η Σελήνη σήμερα βρίσκεται όλη μέρα στο σταθερό περιβάλλον του Ταύρου, εξαιτίας της πολύ δυναμικής της όψης συνόδου με τον Άρη κάνει τη μέρα σούπερ δυναμική με ισχυρή ενέργεια, αλλά και μπόλικη δόση εκνευρισμού και παρόρμησης.

Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, ασχοληθείτε με κάθε πράγμα που έχετε να κάνετε συγκεντρωμένοι και απερίσπαστοι, και δοκιμάστε οτιδήποτε ηρεμεί το μυαλό και την ψυχή σας στην επιστροφή από τις καθημερινές σας ασχολίες στο σπίτι, ώστε να καταφέρετε έτσι να κοιμηθείτε γαλήνια. 

ΚΡΙΟΣ

Αν και θεωρητικά η Σελήνη στον Ταύρο βρίσκεται σε μια προνομιούχα θέση, καθώς είναι η έξαρση της στον ζωδιακό, η πολύ δυναμική όψη συνόδου που σχηματίζει με τον κυβερνήτη σας Άρη στη διάρκεια της ημέρας δημιουργεί ένα πιο νευρικό και τεταμένο πλαίσιο στο οποίο πρέπει να κινηθείτε. Από την άλλη είναι και ένα πολύ αποτελεσματικό πλαίσιο αν εστιάσετε σε αυτά που έχετε να κάνετε και συγκεντρωθείτε στις προτεραιότητες σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Δυναμική για το ζώδιο σας η σημερινή μέρα αλλά και άκρως νευρική, καθώς η Σελήνη συναντά τον Άρη και θα είναι δύσκολο να περιορίσετε ίσως τη νευρικότητα σας στη διάρκεια της μέρας κι ιδίως από το μεσημέρι κι έπειτα. Από την άλλη η όψη αυτή ενισχύει τη δυναμική σας πλευρά και σας καλεί να σκεφτείτε τους στόχους σας και να διεκδικήσετε για τον εαυτό σας το καλύτερο. Πόσο κοντά ή μακριά είναι η καθημερινότητα σας από αυτό που επιθυμείτε; 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τόση ενέργεια σε ένα παρασκηνιακό αλλά και ψυχολογικό οίκο του Ηλιακού σας ωροσκοπίου, καθώς η Σελήνη βρίσκεται στο προηγούμενο ζώδιο από το δικό σας και σε σύνοδο με τον Άρη, είναι πιθανόν από τη μια να υπάρχει κινητικότητα σε θέματα που λειτουργούν μυστικά, ακόμη κι αν κι εσείς οι ίδιοι συμμετέχετε, ενώ από την άλλη μπορεί να είναι από αυτές τις μέρες που σας απευθύνονται άτομα στον χώρο εργασίας προκειμένου κάτι να σας πουν ή να σας αποκαλύψουν σε σχέση με άλλους.

Προσπαθήστε να μείνετε γενικά αποστασιοποιημένοι, μην εμπλέκεστε σε κουτσομπολιά και σίγουρα μην κάνετε στους άλλους αυτό που δεν θα θέλατε να σας κάνουν. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ