Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Κρήτη: Η Μαρία πήγε στο γάμο της με ένα παλιό τρίκυκλο & τα παρανυφάκια - Ένας γάμος πρωτότυπος και μεγάλης αγάπης

Ο γάμος με άρωμα άλλης εποχής που εντυπωσίασε...

Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε στους καλεσμένους του ζευγάρι από τα Χανιά, το οποίο παντρεύτηκε το Σάββατο 16 Ιουλίου, και πήγε στην εκκλησία με ένα παλιό τρίκυκλο, έχοντας μαζί και τα παρανυφάκια.

Πρόκειται για τον γάμο της Μαρίας Βαρδαξή και του Λευτέρη Γεωργιλάκη που πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στο Νιο Χωριό Νέας Κυδωνίας, μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο. Ένας γάμος παραδοσιακός αλλά και αρχοντικός ταυτόχρονα.

Η νύφη φανερά συγκινημένη και χαρούμενη, με τους άντρες της ζωής της στο πλευρό της, έφτασε στην εκκλησία με το τρίκυκλο και καταχειροκροτήθηκε από τους καλεσμένους.

Δείτε το βίντεο με την άφιξη του ζευγαριού στην εκκλησία:

Όπως η νύφη ανέφερε στο zarpanews.gr, ο γαμπρός μιας και μηχανικός στο επάγγελμα, θέλησε να αναπαλαιώσει το παλαιού τύπου όχημα για την ημέρα του γάμου: «το τρίκυκλο το είχε ο άντρας μου και ήθελε με αυτό να πάω νύφη στην εκκλησία και δεν του χάλασα χατίρι.

Το επισκεύασε, το έβαψε και πήγαμε στην εκκλησία με αυτό, μαζί με τον μικρό μας γιο Ιωάννη και τα παρανυφάκια. Θέλαμε να κάνουμε έναν παραδοσιακό γάμο».    

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ