Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στους Διδύμους ευνοεί τις επαφές και την ερωτική μας ζωή

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Ίσως το πιο εξωστρεφές και χαρούμενο Σαββατοκύριακο από πλευράς αστρολογικών επιρροών ξεδιπλώνεται μπροστά μας, με τη Σελήνη στους Διδύμους να συναντά και τις δυο μέρες τους πλανήτες σε θετικές μόνο όψεις.

Το τρίγωνο του Ερμή από τον Λέοντα με τον Δία στον Κριό κυριαρχεί το Σάββατο και είναι μια από τις πιο ενδιαφέρουσες και τυχερές όψεις για ταξίδια, για να εξερευνήσουμε νέα μέρη, κουλτούρες, για επαγγελματικές υποθέσεις, για να έχουμε θετικά νέα σε θέματα σπουδών, για να κάνουμε αιτήσεις, να στείλουμε βιογραφικά, να κανονίσουμε εξόδους, εκδρομές ή απλώς να ξεκινήσουμε διακοπές.

Η Σελήνη στους Διδύμους σε εξάγωνο με τον Ήλιο στον Λέοντα προάγει την επικοινωνία, ευνοεί τις επαφές και την ερωτική μας ζωή. Την Κυριακή εξακολουθεί το καλό κλίμα, καθώς η Σελήνη θα σχηματίσει εξάγωνα με τον Δία και τον Ερμή ενεργοποιώντας ακόμη μια φορά τη μεταξύ τους όψη τριγώνου. Ευνοούνται οι οικογενειακές σχέσεις και δραστηριότητες, η ενασχόληση με τα θέματα του σπιτιού ή του εξοχικού μας, οι επαφές με φίλους και η ενεργή μας παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΚΡΙΟΣ

Το πιο απολαυστικό Σαββατοκύριακο του Ιουλίου ξεδιπλώνεται μπροστά σας αγαπητοί μου Κριοί, με τη Σελήνη στους Διδύμους να σας κάνει πιο πρόθυμους για επαφές και επικοινωνία με τους άλλους, ταξίδια και εκδρομές που θα σας φτιάξουν τη διάθεση και με μια ροή και τις δυο μέρες στις εξελίξεις, χωρίς να χρειάζεται να προσπαθήσετε εσείς πολύ. Θα μπορέσετε πιο εύκολα να λύσετε τα όποια προβλήματα σας, να επικοινωνήσετε αυτά που σκέφτεστε και νιώθετε, αλλά και να εντυπωσιάσετε τους άλλους με τον λόγο και τη διάθεση σας.

Αν έχετε να κάνετε μια επαγγελματική συζήτηση ή να προωθήσετε τη δουλειά σας, να κάνετε μια διαφημιστική καμπάνια ή έστω να προβάλλετε αυτό που κάνετε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο προσφέρεται.

Με τον Ερμή από τον Λέοντα σε τρίγωνο με τον Δία στο ζώδιο σας μιλήστε ξεκάθαρα για όσα σας απασχολούν. Δείξτε τα συναισθήματα σας στο άτομο που σας ενδιαφέρει ή έχετε σχέση μαζί του, κάντε τις προτάσεις ή καταθέστε τις ιδέες σας στους συνεργάτες σας. Και οι δυο μέρες προσφέρονται για κάτι τέτοιο. Αν έχετε να κάνετε αγορές τεχνολογίας ή μέσων επικοινωνίας και μεταφοράς μπορεί να βρείτε καλές ευκαιρίες.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα πιο ανάλαφρο και γλυκό Σαββατοκύριακο ξεδιπλώνεται μπροστά σας αγαπητοί μου Ταύροι και μάλιστα δεν είναι απίθανο να έχετε και ωραίες εμπνεύσεις ή κάποια προαισθήματα θετικά που μπορεί άμεσα να βγουν αληθινά. Το τρίγωνο του Ερμή (κυβερνήτη των οικονομικών σας) με τον Δία στον Κριό που σχηματίζεται το Σάββατο είναι πολύ βοηθητικό τόσο για θέματα οικονομικά όσο και για θέματα που αφορούν το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας.

Δεν είναι απίθανο μάλιστα να βρείτε και μια πολύ ενδιαφέρουσα ευκαιρία για μια αγορά, ενοικίαση, πώληση. Ακόμη, αν είστε σε φάση να ζητήσετε μια αύξηση ή ψάχνετε να βρείτε συμπληρωματικό εισόδημα, έχετε μπροστά σας δυο εξαιρετικές μέρες για να κάνετε τις κινήσεις σας.

Την Κυριακή αδράξτε την ευκαιρία να βρεθείτε με έναν φίλο ή τον σύντροφό σας στη φύση, στη θάλασσα ή σε ένα κοντινό προορισμό, αν δεν είστε ήδη διακοπές, που θα μπορέσετε να χαλαρώσετε χωρίς να αγωνιάτε για προγράμματα. Ή αν έχετε να κάνετε κάποιες επισκευές ή αλλαγές στον χώρο του σπιτιού να κάνετε λίστα με τα απαραίτητα υλικά και ενέργειες που χρειάζονται για να ολοκληρωθεί το πρότζεκτ σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα πολύ διαφορετικό αλλά και πιο άνετο και ευχάριστο Σαββατοκύριακο ξεδιπλώνεται μπροστά σας αγαπητοί μου Δίδυμοι, και μάλιστα το Σάββατο με το τρίγωνο του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Δία θα είναι γεμάτο επαφές, συζητήσεις, μετακινήσεις, ευκαιρίες για γνωριμίες και συναθροίσεις. Οι άλλοι θα είναι πιο ανοιχτοί απέναντι σας, πιο πρόθυμοι να καλύψουν τις συναισθηματικές σας ανάγκες και θα συμπεριφέρονται με πιο όμορφο τρόπο.

Δεν είναι απίθανο να δεχτείτε μάλιστα και κάποια πρόταση ή προσφορά και σε επαγγελματικό επίπεδο, ή να βρείτε την κατάλληλη ευκαιρία να προωθήσετε τη δουλειά σας, ή να βρείτε ακόμη ένα νέο ενδιαφέρον ή χόμπι που θα σας ενθουσιάσει. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η Κυριακή που έχει πιο κοινωνική διάσταση, καθώς η Σελήνη από το ζώδιο σας ενεργοποιεί με δυο όψεις προς τον Ερμή και τον Δία το μεταξύ τους τρίγωνο.

Αν είχατε καιρό να μιλήσετε με κάποιον και τον σκεφτόσασταν, αν σας έλειψαν φίλοι ή άτομα που λόγω των συνθηκών της πανδημίας τους προηγούμενους μήνες είχατε περιορισμένες επαφές μαζί τους, κάντε την κίνηση να ξανασυνδεθείτε και θα περάσετε υπέροχα.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ