Όταν ρώτησαν την 84χρονη Jane Fonda πώς είναι η σεξουαλική της ζωή - «Ξέρω τι θέλω» (βίντεο)

Εξήγησε γιατί το σεξ γίνεται καλύτερο με την ηλικία

Μετρώντας τρεις γάμους στο ενεργητικό της η Jane Fonda, στα 84 της χρόνια, αποκαλύπτει ότι η πλέον ξέρει τι θέλει στο σεξ!

Ειδικότερα η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Andy Cohen Live», με τον παρουσιαστή να της ζητά να χαρακτηρίσει την σεξουαλική της ζωή, αυτή την περίοδο.

«Ιδιωτική» θα πει με χιούμορ η Fonda, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε την λήξη «σόλο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Μετά ο Andy Cohen την ρώτησε αν πιστεύει ότι οι άνθρωποι «γίνονται καλύτεροι στο σεξ», όσο μεγαλώνουν ή αν «κλίνουν σε κακές συνήθειες». 

«Οι γυναίκες, νομίζω, τείνουν να βελτιώνονται επειδή χάνουν το φόβο τους να πουν αυτό που χρειάζονται. Χάνουμε πάρα πολύ χρόνο μην θέλοντας να πούμε: "Περίμενε ένα λεπτό, κρατήσου, όχι, όχι, όχι. Πιο σιγά και λίγο προς τα αριστερά". Δεν θέλουμε να το κάνουμε αυτό. Αλλά όταν μεγαλώνουμε, είναι τύπου: "Όχι, ξέρω τι θέλω. Δώσε μου αυτό που θέλω"» απάντησε η Jane Fonda.

Όπως αναφέρει το foxnews.com η 84χρονη, μιλώντας το 2021 στο Harper's Bazaar είχε αποκαλύψει ότι δεν θέλει πλέον να ξανακάνει κάποια «σεξουαλική σχέση».

«Δεν θέλω να ξανακάνω σχέση, σεξουαλική σχέση. Δεν έχω αυτή την επιθυμία. Αν έχω φαντασιώσεις; Ναι, εδώ είναι η φαντασία μου. Θα το αποκαλύψω. Ότι συναντώ έναν καθηγητή ή έναν ερευνητή, κάποιο σε αυτή τη γραμμή που είναι πραγματικά ικανός να αγαπήσει, να αγαπήσει μια γυναίκα, ώστε να δοκιμάσω τον εαυτό μου.

Νομίζω ότι ίσως τώρα θα μπορούσα, αλλά το πρόβλημα είναι ότι - όπως ένας άντρας - έτσι κι εγώ θα ήθελα έναν νεότερο άνδρα. Δεν είναι απαίσιο; Είναι θέμα δέρματος. Θα ήθελα έναν νεότερο άντρα και είμαι πολύ ματαιόδοξη» είχε πει.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Fonda (@janefonda)

Η Fonda από το 1965–1973 ήταν παντρεμένη με τον Γάλλο σεναριογράφο, παραγωγό και σκηνοθέτη Roger Vadim. Στη συνέχεια (1973–1990) παντρεύτηκε τον ακτιβιστή, πολιτικό και συγγραφέα Tom Hayden, ενώ από το  1991–2001 ήταν παντρεμένη με τον Mr CNN Ted Turner,  επιχειρηματία και ιδιοκτήτη Μέσων Ενημέρωσης.

Η 84χρονη star φέτος χαρίζει την φωνή της στην ταινία «Luck», ενώ είχε προηγηθεί η συμμετοχή της στη σειρά του Netflix «Grace and Frankie», όπου την είδαμε να πρωταγωνιστεί μαζί με την Lily Tomlin.

Στην κωμωδία οι δύο γυναίκες χωρίζουν με τους σύζύγους τους, όταν οι τελευταίοι (Sam Waterston και Martin Sheen) τους αποκαλύπτουν ότι είναι ομοφυλόφιλοι και έχουν κρυφή σχέση εδώ και χρόνια. Πρόκειται για δύο δικηγόρους, οι οποίοι είναι χρόνια συνεργάτες και οι οικογένειές τους έχουν στενές σχέσεις μεταξύ τους.

Έτσι η Grace και η Frankie, που δεν τα πήγαιναν και πολύ καλά, αναγκάζονται να μείνουν μαζί. Η σειρά πραγματεύεται την φιλία μεταξύ γυναικών, καθώς και τα όσα αντιμετωπίζουν όντας πλέον στην τρίτη ηλικία. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ