Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Τέσσερα χρόνια από την τραγωδία στο Μάτι: Συγκλονιστικό αδημοσίευτο υλικό - δείτε το βίντεο της Up Stories

Το ημερολόγιο έδειχνε 23 Ιουλίου του 2018...

Τέσσερα χρόνια έχουν περάσει από την φονική φωτιά στο Μάτι που κόστισε τη ζωή σε 103 συμπολίτες μας. 

Η Up Stories ανέβασε - σε συμπαραγωγή με την Alive Move On -  στο κανάλι της στο Youtube ένα βίντεο με συγκλονιστικό αδημοσίευτο υλικό.

Στην περιγραφή διαβάζουμε σχετικά: «Το ημερολόγιο έδειχνε 23 Ιουλίου του 2018.  Αρχικά ξημέρωσε μια ημέρα από αυτές που συνηθίζουμε να αποκαλούμε κλασικές καλοκαιρινές. 

Ένα ασθενές αεράκι ίσα ίσα που δρόσιζε την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και τίποτα δεν προμήνυε πως αυτή η μέρα θα ήταν αυτή που θα άλλαζε για πάντα τις ζωές μας.

Και ενώ ήδη μια τεράστια ανεξέλεγκτη φωτιά κατακαίει από της πρώτες μεσημβρινές ώρες την Κινέττα και τα Γεράνεια Όροι ξαφνικά ένα νέο μέτωπο κάνει την εμφάνιση του κοντά στο Νταού Πεντέλης. 

Σε χρόνους κυριολεκτικά ντετέ η δυναμική της φωτιάς έχει αρχίσει να προκαλεί μεγάλο προβληματισμό καθώς εξαπλώνεται με ιλιγγιώδη ρυθμό. 

Η φωτιά έχει πλέον αρχίσει να απειλεί κατοικημένες περιοχές και άπαντες πιάνονται κυριολεκτικά σε μεσημεριανό ύπνο. 

Η φωτιά περνάει σαν σίφουνας τον Νέο Βουτζά διασχίζει σε κλάσματα την Λεωφόρο Μαραθώνος όπου έχει "χτιστεί" ένα πρώτο αντιπυρικό μέτωπο καταπίνει το Μάτι που δεν έχει προλάβει να εκκενωθεί και φτάνει μέχρι την θάλασσα. 

Τραγικός απολογισμός 103 νεκροί και μια Ελλάδα που δεν μπορεί να αντιληφθεί τι, πως και γιατί προκάλεσε αυτή την ασύλληπτη τραγωδία η οποία είναι και η μεγαλύτερη στην σύγχρονη ιστορία της πατρίδας μας».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ