Πάθος στην Ίο με τον Αντώνη Ρέμο: Ακόμα και η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον «έλιωσε» (φωτό & βίντεο)

Ποιο τραγούδι της αφιέρωσε ο Ρέμος;

Ο Αντώνης Ρέμος χάρισε μια μοναδική βραδιά σε όσους βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο «Pathos»  της Ίου.

Ανάμεσα σε όσους βρέθηκαν στη συναυλία ήταν και η ελληνικής καταγωγής ηθοποιός και σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον.

Η Ρίτα Γουίλσον με τον Τόμ Χανκς, photo αρχείου: EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Άλλωστε το διάσημο ζεύγος επισκέπτεται κάθε χρόνο την χώρα μας και έχουν σπίτι στην Αντίπαρο. Να υπενθυμίσουμε δε ότι ο γνωστός ηθοποιός το 2019 πολιτογραφήθηκε Έλληνας.

Επιστρέφοντας στο live του Αντώνη Ρέμου, ο τελευταίος δημοσίευσε στην σελίδα του στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά μαζί με την Γουίλσον.

Photo: Instagram

«Χαίρομαι πολύ που σε γνώρισα» γράφει στην ανάρτησή του ο τραγουδιστής, ο οποίος μάλιστα της αφιέρωσε το κομμάτι «Ρίτα, Ριτάκι»! Η star του Χόλιγουντ «έλιωσε» με τον δημοφιλή καλλιτέχνη και απόλαυσε κάθε δευτερόλεπτο της συναυλίας. 

Ακόμα στο «Pathos» βρέθηκε ο ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος αυτές τις ημέρες απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στο νησί με την οικογένειά του. Μάλιστα ο γνωστός τραγουδιστής, σύμφωνα με το cyclades24.gr, το ανακοίνωσε και από το μικρόφωνο, με αποτέλεσμα ο “Kill Bill” να καταχειροκροτηθεί από το κοινό.

Επίσης στη συναυλία στην Ίο ήταν η σύζυγος του Ρέμου Υβόννη Μπόσνιακ, η γυναίκα του Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου, η Μαριάννα Λάτση και ο οφθλαμίατρος Τάσος Κανελλόπουλος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ