Οι εμφανίσεις των κυριών στη δεξίωση της Προέδρου: Το φούξια της Ντόρας, η chic Κατερίνα Παναγοπούλου, το black dress της Σίας (φωτό)

Ποιες ξεχώρισαν;

Λαμπερές παρουσίες στον κήπο του Προεδρικού Μεγάρου, όπου το βράδυ της Κυριακής η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, παρέθεσε δεξίωση για την 48η επέτειο Αποκατάστασης της Δημοκρατίας.

Οι κυρίες έβαλαν τα καλά τους και εντυπωσίασαν με τα σύνολα τους. Ανάμεσα σε όσες ξεχώρισαν ήταν η Ντόρα Μπακογιάννη, η Σία Κοσιώνη, η Κατερίνα Παναγοπούλου, η  Όλγα Κεφαλογιάννη, η Νόνη Δούνια, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η  Κατερίνα Μονογυιού, η Θεοδώρα Τζάκρη, η Κατερίνα Νοτοπούλου και η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Φούξια outfit με πορτοκαλί λεπτομέρεις για την Ντόρα Μπακογιάννη, μαύρα σικάτα φορέματα για την Μονογυιού, την Κοσιώνη και την Νοτοπούλου. 

Η Κατερίνα Παναγοπούλου από πλευράς της ήταν ντυμένη με ένα  στυλάτο σύνολο σε αιγυπτιακό στυλ και χρυσά βραχιόλια να κοσμούν τα χέρια της.

Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου επέλεξε μια κατακόκινη τουαλέτα, ενώ η Νόνη Δούνια ένα μπλε ηλκετρίκ φουστάνι. 

Τέλος η Όλγα Κεφαλογιάννη εμφανίστηκε με μια μεταξωτή jumpsuit σε blue nuit απόχρωση.

Δείτε τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν στη δεξίωση στο Προεδρικό Μέγαρο

Φωτό: EUROKINISSI

Φωτό: EUROKINISSI

Η Ντόρα Μπακογιάννη με φούξια παντελόνα και καφτάνι, Φωτό: NDP

Η Κατερίνα Μονογυιού με σικάτο μαύρο φόρεμα, Φωτό: EUROKINISSI

Το υπέροχο σύνολο της Κατερίνας Παναγοπούλου, Photo: NDP

 Η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με κατακόκκινη τουαλέτα, Photos: NDP

Η Νόνη Δούνια με μπλε ηλεκτρίκ, photo: NDP

Η Σία Κοσιώνη με κομψό black dres, photo: NDP

Η Όλγα Κεφαλογιάννη με bleu nuit jumpsuit, photo: NDP

Η Θεοδώρα Τζάκρη με κρεμ σύνολο, photo: NDP

Η Κατερίνα Νοτοπούλου με μαύρο φόρεμα, photo: NDP

Η Δόμνα Μιχαηλίδου με γκρενά jumpsuit, photo: NDP

Σημειώνεται ότι στη δεξίωση έδωσαν το παρών άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών( Πρυτάνεις, Ακαδημαϊκοί, διακεκριμένοι ζωγράφοι, σκηνοθέτες, μουσικοσυνθέτες, ερμηνευτές, συγγραφείς), πρωτοπόροι επιστήμονες στους τομείς του Περιβάλλοντος, της Υγείας, της Γενετικής και της Βιολογίας.

Διακεκριμένοι επαγγελματίες από τον παραγωγικό τομέα της οικονομίας, επιχειρηματίες και εφοπλιστές. Κάτοικοι των ακριτικών μας νησιών και μαθητές που διέπρεψαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις.

Ρομά που έσπασαν τον αποκλεισμό, πρόσφυγες και μετανάστες. Εκπρόσωποι Γυναικείων Οργανώσεων και δομών Κοινωνικής Πρόνοιας, άτομα με αναπηρία, στελέχη μη Κυβερνητικών Οργανώσεων, καθώς και χειριστές των Canadair, που βρίσκονται καθημερινά στην πρώτη γραμμή της αεροπυρόσβεσης και επιδεικνύουν ηρωισμό και αυταπάρνηση στην εκτέλεση του καθήκοντος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ