Η Άννα Μαρία λεπτή και χαρούμενη - Με τις αδελφές της, Bασίλισσα Μαργαρίτα και Πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας (φωτό)

Οι αδερφές ξανά μαζί...

Η Άννα- Μαρία επανενώθηκε με τις αδελφές της βασίλισσα Μαργαρίτα και πριγκίπισσα Βενεδίκτη της Δανίας, την Παρασκευή 22 Ιουλίου .

Ειδικότερα η σύζυγος του τέως βασιλιά της Ελλάδας Κωσταντίνου, μαζί με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της, βρέθηκαν στο Gråsten Slot. 

Είναι παράδοση ότι όταν η Βασίλισσα διαμένει στο Κάστρο Graasten στη Νότια Γιουτλάνδη, οι Βασιλικοί Φρουροί να πραγματοποιούν αλλαγή φρουράς στην αυλή του κάστρου. 

 

Instagram/detdanskekongehus

Έτσι στην αλλαγή φρουράς της 22ης Ιουλίου παρέστησαν η Άννα Ματία με τις μεγαλύτερές της αδερφές, οι οποίες περνούν το καλοκαίρι στο κάστρο της νότιας Γιουτλάνδης.

Η Άννα-Μαρία (Anne-Marie of Denmark, 30 Αυγούστου 1946) ήταν βασίλισσα των Ελλήνων από το 1964 έως το 1973, ως σύζυγος του τότε βασιλιά Κωνσταντίνου Β, και είναι η πρόεδρος του Ιδρύματος Άννα-Μαρία.

Γεννήθηκε στις 30 Αυγούστου 1946 στα Ανάκτορα Αμάλιενμποργκ της Κοπεγχάγης και είναι το τρίτο παιδί του Φρειδερίκου Θ΄ της Δανίας και της Ίνγκριντ.

Ο πατέρας της ήταν ο μεγαλύτερος γιος του Χριστιανού Ι΄ και της Αλεξανδρινής της Δανίας. Ημητέρα της, από την άλλη, ήταν η μοναδική κόρη του Γουσταύου ΣΤ΄ Αδόλφου της Σουηδίας και της Μαργαρίτας του Κόννωτ.

 

 

 

Μεγάλωσε μαζί με τις αδελφές της Μαργαρίτα, νυν Βασίλισσα της Δανίας, και Βενεδίκτη, ενώ φοίτησε σε δημόσιο σχολείο. Από μικρή είχε κλίση στην κλασική μουσική. Αποφοίτησε από τα ελβετικά κολλέγια Chatelard και Le Mesnil. 

Πλέον εκείνη και η τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος μένουν κυρίως στην Ελλάδα, καθώς έχουν σπίτι στο Πόρτο Χέλι, ενώ οι αδερφές της συνεχίζουν να ζουν στη Δανία.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ