Μετά το πρόσωπο ήρθε και το…! Ο Cristiano Ronaldo έκανε μπότοξ στα γεννητικά του όργανα - τι είναι το Scrotox

Για να φαίνονται πιο ωραία...

Πριν λίγες ημέρες κυκλοφόρησε μία μάλλον απροσδόκητη είδηση, που θέλει τον Cristiano Ronaldo να κάνει πρόσφατα botox στα γεννητικά του όργανα!

Ο 37χρονος παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι γνωστό - ή μάλλον φανερό - ότι έχει «πειράξει» το πρόσωπό του και τώρα ήρθε και η σειρά του «εργαλείου» του. Μετά τα μπότοξ λοιπόν, έκανε Scrotox, όπως είναι γνωστή η συγκεκριμένη μέθοδος. 

Ο ειδικό Δρ Esteban Sarmentero, μιλώντας στο Radio MARCA, εξήγησε τη διαδικασία με τον ίδιο να αναφέρει: «ο Cristiano Ronaldo έκανε ενέσεις μπότοξ για να εξομαλυνθεί και να αποτραπεί η συστολή του όσχεου, έτσι ώστε οι όρχεις να φαίνεται ότι έχουν περισσότερο όγκο. Πρόκειται για μερικές μικρές ενέσεις κι όχι για επέμβαση».

Σύμφωνα με το marca.com ο Sarmentero επιβεβαίωσε ότι ο ποδοσφαιριστής έκανε τη θεραπεία, αλλά είπε ότι ήταν «μόνο μερικές μικρές ενέσεις» και δεν έγινε καμία επέμβαση.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση του παρουσιαστή ο γιατρός δήλωσε ακόμα ότι αυτές οι ενέσεις «δεν βλάπτουν», ενώ είπε στους ακροατές του Radio MARCA ότι ανακαλύφθηκε πρόσφατα ότι το botox, έχει μια νέα εφαρμογή - πέρα από το πρόσωπο που είναι το πιο συνηθισμένο μέρος.

«Είναι για καθαρά αισθητική χρήση που δεν έχει άλλη πρόθεση παρά να βελτιώσει τα ανδρικά γεννητικά όργανα» ανέφερε.  Ωστόσο, σύμφωνα με τον Esteban Sarmentero, τα αποτελέσματα αυτής της μορφής ρετούς με βάση το μπότοξ διαρκούν μόνο περίπου έξι μήνες και πως μετά πρέπει να επαναληφθεί. 

Παράλληλα ο ειδικός ξεκαθάρισε ότι η μέθοδος αυτή δεν έχει σχέση με την τη διαδικασία μεγέθυνσης πέους, για την οποία είπε ότι «είναι μια επέμβαση, χρειάζεται τοπική αναισθησία, δεν είναι ενέσιμα, οπότε πρέπει να κόψεις και να ράψεις».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ