Κάθε μια και από ένα χρώμα! Η βασίλισσα Λετίσια με πορτοκαλί, η διάδοχος με φούξια, η πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία με θαλασσί (φωτό & βίντεο)

Κομψός και ο βασιλιάς Φελίπε

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας και οι πριγκίπισσές της «γέμισαν» με χρώμα τον Καθεδρικό του Santiago of Compostela!

Η 49χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων μαζί με τον βασιλιά Φελίπε και τις κόρες τους Λεονόρ και Ινφάντα Σοφία τίμησαν την Εθνική Προσφορά στον Απόστολο Σαντιάγο.

Φωτογραφίες: EFE POOL via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Κάθε χρόνο στις 25 Ιουλίου, η ημέρα της Γαλικίας και η εορτή του Αγίου Ιακώβου του Αποστόλου γιορτάζονται σε πολλές πόλεις της Ισπανίας.

Όπως αναφέρει το pariamatch.com οι Γιορτές Αποστόλων 202 ( από Πέμπτη 21 Ιουλίου - Κυριακή 31 Ιουλίου) κηρύσσονται Διεθνούς Τουριστικού Ενδιαφέροντος και πραγματοποιούνται προς τιμή του Αποστόλου Αγίου Ιακώβου.

Για την περίσταση λοιπόν η βασίλισσα επέλεξε ένα πορτοκαλί φόρεμα από το ισπανικό brand Vogana. Ολοκλήρωσε το look με μια μικρή τσάντα και γόβες σε ταμπά χρώμα.

Η 16χρονη διάδοχος πριγκίπισσα Λεονόρ εμφανίστηκε με ένα φούξια και κόκκινο φουστάνι Cayrowoman, το οποίο συνδύασε με nude χαμηλοτάκουνα παπούτσια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by sofia (@sofia_andleonor)

Όσο για την μικρότερη της οικογένειας, η 15χρονη πριγκίπισσα Ινφάντα Σοφία, φόρεσε ένα γαλάζιο φόρεμα της εταιρείας Bruna Coleccion και φλατ μπαρέτες σε ανάλογο τόνο με το ρούχο της.

Κομψός δίπλα στις γυναίκες της ζωής του και ο βασιλιάς της Ισπανίας, με σκουρόχρωμο κοστούμι, λευκό πουκάμισο και θαλασσί γραβάτα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ