Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Γενικά θα πρέπει να αποφύγουμε το ρίσκο, καθώς τείνουμε να είμαστε πιο συναισθηματικοί στην προσέγγιση μας στα πράγματα

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στον Καρκίνο από χθες βράδυ και συνεχίζει την πορεία της σε αυτό το ζώδιο σχηματίζοντας δυο όψεις με τους ευεργέτες πλανήτες, το μεσημέρι ένα τετράγωνο με τον Δία και το απόγευμα σύνοδο με την Αφροδίτη. Το τετράγωνο με τον Δία παραπέμπει σε μια τάση τεμπελιάς αλλά και λαιμαργίας. Σίγουρα δεν είναι μια θετική όψη για να επενδύσουμε χρήματα σε θέματα ακινήτων, για αγοραπωλησίες γης ή ακόμη για αγορές οικιακού εξοπλισμού.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα είναι η μέρα που πρέπει να ακούτε περισσότερο αυτά που θα σας πουν οι άλλοι και να μιλάτε λιγότερο. Καθώς θα υπάρχει ένα πιο ασταθές και νευρικό κλίμα στην ατμόσφαιρα, δεν θα είναι δύσκολο να παρεκτραπείτε αν κάποιος σας προκαλέσει λέγοντας κάτι που δεν θέλετε να ακούσετε ή αν σας πατήσει ένα λάθος κουμπί.

Επίσης είναι μια μέρα που δεν πρέπει να δώσετε ιδιαίτερη σημασία σε υποσχέσεις που θα ακούσετε, καθώς η βιασύνη μπορεί εύκολα να σας παρασύρει στον λάθος ενθουσιασμό.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σημερινή είναι ίσως από τις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας για σας αγαπητοί μου Ταύροι και η πίεση που θα νιώσετε προέρχεται τόσο από το κομμάτι της δουλειάς όσο και από την οικογενειακή ή προσωπική σας ζωή. Χρειάζεται να διαχειριστείτε με πολλή διακριτικότητα και ευγένεια τις σχέσεις σας, μολονότι το άγχος να προλάβετε να ανταποκριθείτε στις υποχρεώσεις σας θα είναι τεράστιο. Αυτό όπως καταλαβαίνετε μπορεί να σας κάνει πιο πιεστικούς απέναντι και στους άλλους και κάπως να υπερβείτε τα όρια δημιουργώντας δυσαρέσκειες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σας έχω προϊδεάσει για την απαιτητική σημερινή μέρα αγαπητοί μου Δίδυμοι στις εβδομαδιαίες προβλέψεις μου, που είναι από αυτές που νιώθετε δυο ετερόκλητες δυνάμεις να σας ασκούνται. Το τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία από τη μια σας κάνει να μη θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι σας και σας φαίνονται όλα μάταια και κουραστικά, και από την άλλη νιώθετε ότι κάτι θα χάσετε αν δεν το κάνετε με το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ