Δέσποινα Μοιραράκη: «Σας προσκαλώ στο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μου συζύγου Γιάννη» - 40 μέρες από τον θάνατό του (φωτό)

Θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας

40 μέρες πέρασαν από τον θάνατο του Γιάννη Κοντούλη, με την Δέσποινα Μοιραράκη να κάνει γνωστή την ώρα και τον τόπο που θα τελεστεί το μνημόσυνο του πολυαγαπημένου της συζύγου.

Ειδικότερα η επιχειρηματίας σε story που ανέβασε στο έγραψε χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή 31 Ιουλίου θα τελέσουμε το 40ημερο μνημόσυνο του πολυαγαπημένου μου συζύγου Γιάννη Κοντούλη στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου Γλυφάδας, ώρα 10:30».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ναύαρχος Π.Ν, «έφυγε» από τη ζωή την Παρασκευή 24 Ιουνίου. Η Μοιραράκη και ο σύζυγός της, ο οποίος  διαγνώστηκε με καρκίνο στην αμυγδαλή, στα τέλη του 2018 είχαν καταφέρει να κρατήσουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, τις δύσκολες στιγμές που περνούσε η οικογένεια.

«Μόλις τελείωσε η έκθεση και ήρθαμε στο σπίτι μας, μου το ανακοίνωσε. Είπαμε και οι δύο ότι θα το ξεπεράσουμε μαζί, κοιταχτήκαμε στα μάτια, αγκαλιαστήκαμε. 

Υποσχεθήκαμε να μην το μάθει κανείς. Δεν θέλω να με λυπάται κανείς, δεν θέλω να μας λυπάται κανείς. Απαγορεύεται να μας λυπούνται» είχε πει μεταξύ άλλων η γυναίκα του μιλώντας  στο Secret των Παραπολιτικών και την Σάσα Σταμάτη, λίγα 24ώρα μετά την κηδεία του συζύγου της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ