Fashion tips: Ιδού οι τρόποι για να φαίνεσαι ψηλότερη χωρίς να φοράς τακούνια! Πάρτε πόντους με στυλ

Σημασία δεν έχει το ύψος, αλλά τα ρούχα που επιλέγεις...

Είναι εντάξει να θέλετε να φαίνεστε ψηλές και να αποκτάτε λίγη αυτοπεποίθηση στην καθημερινή σας ζωή, και υπάρχουν μερικές φανταστικές συμβουλές που μπορούν να σας βοηθήσουν να αντικαταστήσετε αυτό το ενοχλητικό ψηλό τακούνι με ίσια παπούτσια και να συνεχίσετε να φαίνεστε ένα ή δύο εκατοστά ψηλότερες.

Παντελόνι σε ίσια γραμμή

Τα ίσια παντελόνια είναι η απόδρασή σας για μια άνετη βραδιά ή εργασία γραφείου. Χαλαρώνει τους μύες σας από αυτά τα στενά τζιν, αφήνει το αίμα σας να κυκλοφορεί σωστά και προσθέτει ένα εκατοστό σε αυτή τη μικροκαμωμένη εμφάνιση. Ένα ίσιο παντελόνι είναι ιδανικό για ευθυγράμμιση με ένα μονόχρωμο πουκάμισο, που φέρνει μια μακρά συμμετρική εμφάνιση στο σώμα. Είναι μια ιδανική εμφάνιση για να ξεπεράσετε την ανασφάλεια σας για το ύψος σας.

Ένα ομοιογενές μοτίβο

Ένα μονόχρωμο φόρεμα, θα δώσει την ψευδαίσθηση ενός μακριού φορέματος ως μέρος ενός ψηλού σώματος. Συνδυάστε το μονόχρωμο φόρεμα με ένα ασορτί παπούτσι για μια θαυμαστή εμφάνιση. Προσπαθήστε επίσης να φορέσετε ένα φόρεμα μάξι και κάντε τα μαλλιά σας κότσο. Το δέσιμο των μαλλιών δίνει μια ψευδαίσθηση ψηλής εμφάνισης.

Ψηλόμεσο τζιν

Αγοράστε ένα ή δύο ψηλόμεσα τζιν, κατά προτίμηση ένα γαλάζιο και ένα μαύρο. Το απλό χρώμα δίνει μια προσεγμένη εμφάνιση, ενώ η ψηλόμεση γραμμή ανασηκώνει τη θέση της μέσης. Παρέχει μια ψευδαίσθηση ενός μακριού ποδιού, ακυρώνοντας έτσι το ζήτημα του ύψους. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ