Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Πώς θα επηρεάσει τα ζώδια η Νέα Σελήνη στον Λέοντα - Απροσδόκητες αλλαγές

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Η Σελήνη από τις 03:54 μέχρι τις 09:35 το πρωί θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας στον Καρκίνο, απαγορευτική δηλαδή για νέα ξεκινήματα. Αμέσως μετά στις 09:36 προχωρά στον Λέοντα για να σχηματίσει τις βραδινές ώρες τη Νέα Σελήνη του Ιουλίου στο ζώδιο αυτό.

Πάντα μια Νέα Σελήνη επηρεάζει όλους, όπως ακριβώς μας επηρεάζει και η Πανσέληνος, απλά στην περίπτωση της Νέας Σελήνης επειδή δεν είναι ορατή στον ουρανό δε δίνουμε τη δέουσα προσοχή συνήθως.

Μια Νέα Σελήνη μπορεί να επηρεάσει όμως με τον ίδιο τρόπο τόσο τις μετεωρολογικές και γεωφυσικές συνθήκες προκαλώντας ακραίες καταστάσεις, αλλά μπορεί να δυναμιτίσει και την ατμόσφαιρα και να μας κάνει πιο νευρικούς. 

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα στον φιλικό σας Λέοντα σάς δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε πού θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στη ζωή σας. Πρέπει να ωθήσετε την ενέργεια σας σε αυτή την κατεύθυνση, να παθιαστείτε με ένα νέο ξεκίνημα και να το οργανώσετε όσο καλύτερα γίνεται. Ο Δίας στο ζώδιο σας ιδιαίτερα ενεργός στη Νέα Σελήνη σάς ευνοεί στην επέκταση των οριζόντων σας. Ιδιαίτερα οι γεννημένοι στο πρώτο δεκαήμερο μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή τη θετική Νέα Σελήνη προς το ζώδιο σας και να δείξετε εξωστρέφεια στις σχέσεις σας. Να κάνετε μια νέα γνωριμία, να ερωτευθείτε, να αποφασίσετε να αποκτήσετε έναν απόγονο, να ξεκινήσετε εκείνο το σπορ που πάντα αναβάλλατε, να φτιάξετε το δικό σας blog ή site για να προωθήσετε τη δουλειά σας ή απλώς να χαρείτε τις επόμενες μέρες κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται σήμερα επηρεάζει περισσότερο τους γεννημένους στο πρώτο δεκαήμερο. Το φεγγάρι αυτό δίνει έμφαση σε οτιδήποτε αφορά στον χώρο του σπιτιού, την ακίνητη περιουσία σας, την οικογένεια σας τόσο την πατρική όσο και αυτή που μπορεί να έχετε δημιουργήσει εσείς, τις ρίζες σας, το παρελθόν. Σας καλεί να κάνετε μια νέα αρχή με απώτερο σκοπό τη φροντίδα του εαυτού σας και των αγαπημένων σας, να αποφασίσετε ίσως μια μετακόμιση, κάποιες αλλαγές στον ήδη υπάρχοντα χώρο του σπιτιού, το ξεκίνημα μιας επιχειρηματικής δραστηριότητας με έδρα το σπίτι σας ή ακόμη και να πάρετε τη μεγάλη απόφαση της συμβίωσης με το ταίρι σας. Κάποιοι μπορεί να έχετε θέματα που αφορούν γονείς ή κάποιο συγκάτοικο. Μια αλλαγή στη δική τους ζωή μπορεί να επηρεάσει έμμεσα και τη δική σας. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να δείχνει όμως και μια αλλαγή στον χώρο της δουλειάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη του Ιουλίου δίνει έμφαση στον τομέα της επικοινωνίας, των ταξιδιών, της εκπαίδευσης, της γνώσης, των στενών συγγενών αλλά και των γειτόνων. Σας κάνει πιο περίεργους, πιο ανήσυχους σε πνευματικό επίπεδο και ίσως πάρετε τώρα την απόφαση να παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο, να ξεκινήσετε ένα μεταπτυχιακό, να μάθετε μια ξένη γλώσσα, να μάθετε να οδηγείτε, να εντρυφήσετε στους κώδικες των δικτύων κοινωνικής δικτύωσης, να διαβάσετε περισσότερο και να ενημερωθείτε. Θα είστε σε τέλεια επικοινωνιακή φάση και θα θέλετε να πείτε ιστορίες, να μάθετε νέα ή και κουτσομπολιά και γενικώς να κινηθείτε πολύ και να έχετε επαφές με κόσμο. Σε κάποιους η Νέα Σελήνη μπορεί να δώσει και την ευκαιρία για μια ολιγοήμερη εκδρομή ή διακοπές σε ένα αγαπημένο μέρος.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ