Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Νευρικότητα και αίσθημα βιασύνης για τη σημερινή μέρα

Αναλυτικά οι προβλέψεις ...

Στον απόηχο της χθεσινής Νέας Σελήνης στον Λέοντα έρχεται η Παρασκευή που δίνει από το πρωί ένα αίσθημα βιασύνης. Καθώς η Σελήνη πρώτα σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη και κατόπιν με τον Ουρανό υπάρχει ένα νευρικό κλίμα που διαχέεται σε όλη τη διάρκεια της μέρας, μια αίσθηση υπερκινητικότητας και κάποιες παρορμητικές και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.

Ίσως για κάποιους ξεκινούν οι διακοπές το Σαββατοκύριακο που έρχεται και βιάζονται να τελειώσουν με εκκρεμότητες της δουλειάς, να κάνουν ψώνια και γενικώς να προετοιμαστούν για αναχώρηση προς τον τόπο των διακοπών τους. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή, η τελευταία όψη της ημέρας, είναι ενθαρρυντική για ταξίδια, για οργάνωση λεπτομερειών, για εξόδους και επαφές με άτομα που θέλουμε να μοιραστούμε μαζί τους τις σκέψεις και τα συναισθήματα μας.

Πιο απαιτητική η μέρα για Ταύρους, Σκορπιούς, Λέοντες και Υδροχόους, αλλά και με μια επικαιρότητα που πάλι μας κρατά σε εγρήγορση και εκπλήσσει.

ΚΡΙΟΣ

Κάποια οικονομικά θέματα μπορεί να σας ζορίσουν σήμερα. Μολονότι προσπαθείτε να διατηρήσετε τον έλεγχο, κάποια απρόσμενα έξοδα ή οι πιέσεις που δημιουργούνται στο τέλος του μήνα που έρχονται μαζεμένοι λογαριασμοί σας δημιουργούν πονοκέφαλο και εκνευρισμό στη διάρκεια της μέρας. Αν δεν είναι αυτός ο λόγος που είστε στα κόκκινα από το πρωί, μπορεί να είναι ένα πρόσωπο από το επαγγελματικό περιβάλλον ή ένας πελάτης αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες που μπορεί να σας αναστατώσει με παράλογες απαιτήσεις ή κακές συμπεριφορές. Βάλτε τα όρια σας με καλό τρόπο χωρίς να υψώνετε τόνους και οι άλλοι δεν θα έχουν άλλη επιλογή από το να τα σεβαστούν.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Παρασκευή είναι από τις πιο απαιτητικές μέρες της εβδομάδας, καθώς η Σελήνη από τον Λέοντα σχηματίζει τετράγωνα με τον Άρη και τον Ουρανό στο ζώδιο σας. Από τη μια έχετε όλες τις υποχρεώσεις, τις δικές σας προσωπικές ανάγκες που πρέπει να καλύψετε, τα άγχη της δουλειάς, και από την άλλη έχετε και την πίεση των δικών σας ανθρώπων, της οικογένειας, του συντρόφου ή των παιδιών αν είστε γονείς, που θέλουν κι εκείνοι την προσοχή και τη φροντίδα σας κι όλο αυτό σας δημιουργεί μεγάλη ένταση και εκνευρισμό μέσα σας και μια τάση να βιάζεστε σε ό,τι κάνετε για να προλάβετε να ανταποκριθείτε σε όσα περισσότερα μπορείτε. Αποφύγετε να είστε απότομοι στη συμπεριφορά σας για να μη το μετανιώσετε αργότερα. Τις βραδινές ώρες βρείτε λίγο χρόνο για να περάσετε με φίλους και άτομα που σας καταλαβαίνουν για να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στον απόηχο της χθεσινής Νέας Σελήνης κινείται και η Παρασκευή που η Σελήνη παραμένει στον Λέοντα και σχηματίζει όψεις τετραγώνου με τον Άρη και τον Ουρανό στον Ταύρο «ανάβοντας τα αίματα» σε συζητήσεις. Σήμερα προσπαθήστε να είστε αρκετά προσεκτικοί με αυτά που λέτε και τον τρόπο που τα λέτε. Είναι πολύ σημαντικό να διατηρήσετε ένα επίπεδο και να είστε όσο διπλωμάτες γίνεται. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι αν κάποιος ή κάτι σας θυμώνει δεν πρέπει να το επισημάνετε. Άλλωστε δεν είναι και κάτι που εσείς τα εκφραστικά παιδιά του Ερμή μπορείτε να κρύψετε. Ακόμη κι αν δεν πείτε κάτι αρνητικό, μπορεί μια γκριμάτσα απέχθειας να μαρτυρήσει το πώς αισθάνεστε για κάποιον ή για κάποια κατάσταση. Σήμερα ακόμη μπορεί να είστε αρκετά βιαστικοί αν έχετε να ταξιδέψετε και να κάνετε προετοιμασίες για το γουηκέντ. Η σύνοδος της Σελήνης με τον Ερμή τις βραδινές ώρες είναι βοηθητική για να βγείτε, για να μοιραστείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας με τους φίλους ή τον σύντροφό σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ