Να μια φορά που συμφωνώ απόλυτα με την Kim Kardashian: Έκραξε το Instagram για τις αλλαγές & η Meta τις πήρε πίσω (φωτό)

Πολλοί ήταν εκείνοι που παραπονέθηκαν για την δοκιμαστική εφαρμογή

Να και κάτι στο οποίο συμφωνούμε με τις Kardashians που κατάφεραν με δυο stories του να κάνουν το Instagram να σταματήσει τις αλλαγές στις πλατφόρμα!

Ειδικότερα η Meta τερματίζει μια δοκιμαστική έκδοση του Instagram, που προκάλεσε την οργή πολλών ανθρώπων, συμπεριλαμβανομένων των διασήμων αδελφών Kylie Jenner και Kim Kardashian.

Photo: Instagram 

Photo: Instagram 

Όπως αναφέρει το cnbc.com ο επικεφαλής του Instagram Adam Mosseri είπε στο ενημερωτικό δελτίο την Πέμπτη, ότι θα αποσύρει την έκδοση που  κυκλοφόρησε πρόσφατα και η οποία εμφάνιζε ως επί το πλείστον αλγοριθμικά προτεινόμενα βίντεο στους χρήστες.

Πολλοί ήταν εκείνοι που παραπονέθηκαν για την δοκιμαστική εφαρμογή, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους που η πλατφόρμα αντιγράφει το TikTok.   Ανάμεσά τους ήταν και οι αδελφές Kardashian οι οποίες έγραψαν σε stories τους: «Κάντε το Instagram, Instagram ξανά. Σταμάτα να προσπαθείς να γίνεις Tiktok, θέλω απλώς να δω χαριτωμένες φωτογραφίες των φίλων μου».

Να σημειωθεί ότι η Kim έχει 326 εκατομμύρια followers και η Kylie 361 εκατ. «Σε παρακαλώ» έγραψε ακόμα η τελευταία σε story της, ενώ η Kim  αναδημοσίευσε το post προσθέτοντας «σε παρακαλώ πολύ».

Βέβαια ο Mosseri κατέστησε σαφές ότι το Instagram θα συνεχίσει να εξυπηρετεί όλο και περισσότερο τα βίντεο και ότι ενώ θα μειώσει προσωρινά τον αριθμό των αλγοριθμικά προτεινόμενων, αυτός ο αριθμός αναμένεται να αυξηθεί ξανά μόλις η εταιρεία αισθανθεί ότι έχει βελτιώσει την τεχνολογία της. 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ