ΗΠΑ: Βρήκαν το 7χρονο αγόρι τους νεκρό μέσα σε πλυντήριο ρούχων - έγκλημα ή ατύχημα; (φωτό & βίντεο)

Το βρήκαν νεκρό λίγες ώρες αφότου οι γονείς του ανέφεραν την εξαφάνισή του

Ένα 7χρονο αγόρι από το Τέξας των ΗΠΑ βρέθηκε νεκρό μέσα σε ένα πλυντήριο, λίγες ώρες αφότου οι γονείς του ανέφεραν την εξαφάνισή του, δήλωσαν οι αρχές.

Την Πέμπτη οι γονείς του Troy Khoele υπέβαλαν αναφορά αγνοούμενου, είπε ο υπολοχαγός Robert Minchew της Μονάδας Ανθρωποκτονιών του Γραφείου του Σερίφη της κομητείας Harris σε μια συνέντευξη Τύπου που καταγράφηκε από το KHOU του Χιούστον, σύμφωνα με το People. 

 

 

 

 

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της οικογένειας πήραν μια σύντομη κατάθεση από τους γονείς του μικρού και στη συνέχεια έψαξαν εξονυχιστικά τον χώρο. «Τα πράγματα που παρατήρησαν τους οδήγησαν να ψάξουν εξονυχιστικά το σπίτι σε εκείνο το σημείο. Βρήκαν ένα νεκρό 7χρονο παιδί στο πλυντήριο του γκαράζ» ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Σύμφωνα με τις Αρχές ο Troy πιστεύεται ότι υιοθετήθηκε το 2019, ενώ τώρα η αστυνομία ερευνά αν είχε γίνει επίσημα η διαδικασία της υιοθεσίας.

Όταν ρωτήθηκε για το τι έκανε την αστυνομία να ερευνήσει το σπίτι, ο Minchew είπε ότι ήταν μια «κανονική αστυνομική διαδικασία» προσθέτοντας:

«Ήταν νωρίς το πρωί, δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι η πόρτα ή κάποιο παράθυρο είχαν ανοιχτεί. Αφού έψαξαν τη γειτονιά , δεν κατάφεραν να βρουν το παιδί. Το επόμενο λογικό βήμα, πιστεύω, ήταν να ψάξουν το σπίτι».

Πρόσθεσε ότι δεν είναι ξεκάθαρο εάν το παιδί μπήκε μόνο του στο πλυντήριο. Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει συλλήψεις και οι Αρχές ερευνούν αν πρόκειται για έγκλημα ή κάποιο τραγικό ατύχημα. 

Φως στα αίτια θανάτου αναμένεται να ρήξει η νεκροψία - νεκροτομή, ενώ η αστυνομία πρόσθεσε ότι το παιδί ήταν ντυμένο όταν βρέθηκε νεκρό μέσα στο πλυντήριο ρούχων.  Ο Minchew δεν μπορούσε να επιβεβαιώσει ωστόσο αν είχε νερό μέσα (σ.σ. το πλυντήριο) και εάν το καπάκι του ήταν σφραγισμένο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ