Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου έχει ένταση - απρόοπτα & νευρικό κλίμα

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου έχει ένταση, καθώς έχουμε τον Ερμή με τον Κρόνο να αντιμάχονται ο ένας τον άλλον σε δυσαρμονική όψη αντίθεσης στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου, ενώ σχηματίζεται και η σύνοδος του Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στον Ταύρο που φέρνει απρόοπτα κι ένα πιο νευρικό κλίμα στην επικαιρότητα.

Τα σταθερά ζώδια φέρουν περισσότερο το βάρος (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος) αυτών των όψεων σε ψυχολογικό επίπεδο, αλλά και με γεγονότα που μπορεί να δυσκολεύουν την καθημερινότητα τους. Η Σελήνη θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον Λέοντα το Σάββατο σε αντίθεση με τον Κρόνο, ενώ το βράδυ του Σαββάτου περνά στην Παρθένο.

Ας είμαστε όλοι λίγο πιο υπομονετικοί με τις μετεωρολογικές συνθήκες που υπάρχουν αυτές τις μέρες, να προσέχουμε ιδιαίτερα στις μετακινήσεις μας (Ερμής) και στην επικοινωνία. Συνήθως τα προβλήματα με τον Κρόνο αφορούν πάντα συνθήκες που μας δυσκολεύουν, νόμους, κανονισμούς, περιορισμούς.

Η καλύτερη αντιμετώπιση είναι η υπομονή κι όχι οι σπασμωδικές αντιδράσεις. Επειδή για πολλούς ξεκινούν οι διακοπές τους και η κίνηση στους δρόμους και λόγω καύσωνα θα είναι αυξημένες, ας είμαστε όλοι κάπως πιο ανεκτικοί και λιγότερο βιαστικοί. Η αντίθεση Ερμή-Κρόνου κλείνει κάπως τη διάθεση μας και ίσως δεν έχουμε πολλή όρεξη για συζητήσεις.

Δεν είναι μια τυχερή όψη για να υπογράψουμε συμβόλαια ή να κάνουμε συμφωνίες και καλό είναι επίσης για την πνευματική μας υγεία να κάνουμε παρέα με ανθρώπους που αγαπάμε και μας αγαπούν.

ΚΡΙΟΣ

Από τη μια το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιουλίου έρχεται με πρακτικές κυρίως ενασχολήσεις και έγνοιες, με θέματα που αφορούν στα επαγγελματικά και τα οικονομικά, από την άλλη μπορεί να νιώθετε ότι έχετε βαρετά πράγματα να κάνετε που δεν σας ενθουσιάζουν ιδιαίτερα. Όμως αν είστε λίγο υπομονετικοί είναι από τις μέρες που μπορεί να ξεμπερδέψετε με αρκετές εκκρεμότητες και να βρείτε και τον χρόνο για μια βόλτα, μια έξοδο το βράδυ του Σαββάτου που θα σας φτιάξει το κέφι.

Η σύνοδος του Ουρανού την Κυριακή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης πάλι ωθεί την προσοχή σας σε θέματα οικονομικά. Μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να πάρετε ένα ρίσκο, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ καλά υπολογισμένο για να μη δημιουργήσετε χάος στην οικονομική σας διαχείριση. Η ταυτόχρονη όψη αντίθεσης Ερμή-Κρόνου δεν προσφέρεται για τέτοια ανοίγματα χωρίς να τα έχετε οργανώσει και μελετήσει καλά πρώτα. Μια ερωτική ή φιλική σχέση μπορεί να σας προβληματίσει την Κυριακή ή να νιώσετε απογοητευμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές φορές όταν σκεφτόμαστε όλα όσα έχουμε να κάνουμε στην καθημερινότητα μας, και αναφέρομαι φυσικά στις υποχρεώσεις είτε στη δουλειά, είτε στο σπίτι, είτε και απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό, γίνονται βουνό στο μυαλό μας και βραχυκυκλώνουμε. Αυτό είναι ένα από τα σενάρια αυτού του Σαββατοκύριακου για σας τους Ταύρους, που η Σελήνη θα βρίσκεται το Σάββατο κόντρα με τον Κρόνο, ενώ θα σχηματίζονται ταυτόχρονα η όψη συνόδου του Ουρανού με το Κάρμα στο ζώδιο σας και η αντίθεση Ερμή-Κρόνου.

Όμως αντί να μπλοκάρετε, προσπαθήστε να βάλετε προτεραιότητες και να ταξινομήσετε αυτά που έχετε να κάνετε σε βαθμό επείγοντος και μη. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι τελικά μπορείτε μέσα στο πολυάσχολο πρόγραμμα σας να έχετε και κάποιες ανάσες χρόνου και να κάνετε πιο διασκεδαστικά πράγματα που θα σας επιτρέψουν να επιστρέψετε στις υποχρεώσεις σας με ένα πιο χαλαρό τρόπο και να είστε αποτελεσματικοί. Το βράδυ του Σαββάτου, που η Σελήνη θα προχωρήσει στην Παρθένο, αφιερώστε το σε αυτούς που αγαπάτε, κανονίστε μια έξοδο ή απολαύστε ένα πιο ευχάριστο και χαλαρό βραδάκι σπίτι σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αντίθεση του κυβερνήτη σας Ερμή με τον Κρόνο δεν είναι ακριβώς αυτό που θα θέλατε για το γουηκέντ σας, αλλά ευτυχώς υπάρχουν κι άλλα πράγματα που λειτουργούν εξισορροπητικά. Ενδεχομένως είναι από τα Σαββατοκύριακα που έχετε συσσωρεύσει πολλές εκκρεμότητες από όλη την εβδομάδα και πρέπει να τις ολοκληρώσετε. Ή αν ετοιμάζεστε να φύγετε για διακοπές να έχετε να κάνετε προετοιμασίες για να μην αφήσετε πίσω σας χάος.

Η τάση φυγής θα είναι έντονη στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, ακόμη κι αν αυτό σημαίνει να βρεθείτε στην πιο κοντινή παραλία και να δροσιστείτε από τον καύσωνα. Η σύνοδος του Ουρανού με το Κάρμα την Κυριακή σε συνδυασμό με τη Σελήνη στην Παρθένο είναι από αυτές τις όψεις που μπορεί να θέλετε να απομονωθείτε από τον κόσμο, να έχετε μια νευρική υπερδιέγερση και να σκέφτεστε τις αλλαγές που θα θέλατε να υιοθετήσετε προκειμένου να περνάτε καλύτερα. Η Σελήνη στην Παρθένο από το βράδυ του Σαββάτου δείχνει ότι θα περάσετε καλύτερα με την παρέα σας, ακόμη και στο μπαλκόνι του σπιτιού σας αν δεν έχετε κέφια για εξόδους.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ