10χρονος εκκεντρικός δισεκατομμυριούχος: Με βίλες και rolex - ντυμένος στην πένα με Gucci και Versace (φωτό)

Απέκτησε την πρώτη του έπαυλη σε ηλικία 6 ετών!  

 

Ο Mompha junior μπορεί να είναι μόλις 10 ετών, ωστόσο έχει ήδη πολλά περισσότερα, από όσα θα αποκτήσουμε σε μια ζωή: Βίλες, rolex και ακριβά ρούχα!

Το μικρό αγόρι έχει χαρακτηριστεί, σύμφωμα με την Mirror, ως ο «νεότερος δισεκατομμυριούχος του κόσμου», χάρη στα πλούτη του.

Ο μπόμπιρας, που ντύνεται πάντα στην πένα με κομμάτια από διάσημα Brands όπως ο Gucci και ο Versace, κατάγεται από τη Νιγηρία και είναι ο μοναχογιός της διασημότητας του διαδικτύου, Ismailia Mustapha, γνωστού και ως «Mompha Senior».

 

Ο Mompha Junior απέκτησε μάλιστα την πρώτη του έπαυλη σε ηλικία μόλις έξι ετών. Ήταν το δώρο γενεθλίων που του έκανε ο μπαμπάς του, ο οποίος είχε γράψει σχετικά στα social media: «Συγχαρητήρια γιε μου για το νέο σου σπίτι. Το δώρο των γενεθλίων σου από τον μπαμπά».

Ακόμα είχε προσθέσει: «Το να έχεις το δικό σου σπίτι είναι ένα από τα ομορφότερο συναισθήματα. Δεν μπορεί να περιγραφεί με λόγια, δεν μπορεί να ποσοτικοποιηθεί σε χρήματα. Η ιδιοκτησία ενός σπιτιού είναι ένα συναίσθημα που κάνει την καθημερινότητα της ζωής κάτι που αξίζει να αντιμετωπίσεις.

Σε καθησυχάζει ότι μετά από όλα τα σκαμπανεβάσματα έχεις κάπου να πας… Ένα μέρος που δεν θα σε κρίνει ποτέ και που θα σε περιμένει πάντα με μια ανοιχτή αγκαλιά».

Όπως αναφέρει το βρετανικό μέσο ο Mompha Snr πιστεύεται ότι κέρδισε την περιουσία του από μια επιχείρηση ανταλλακτηρίων στο Λάγος πριν προχωρήσει σε επενδύσεις. Παρά το γεγονός ότι ο γιος του είναι μόλις 10 ετών, ο μπαμπάς του πιστεύει ότι «πλήρωσε το χρέος του» και κέρδισε την έπαυλή του.

Ο Mompha Snr έχει ακόμα μια κορούλα, την Fatima και φαίνεται πως είναι εξίσου γενναιόδωρος με την υπόλοιπη οικογένειά του, αφού αναφέρεται στη σύζυγό του ως «Cash Madam».

«Αισθάνομαι τόσο ευλογημένος που έχω έναν τόσο όμορφο και υποστηρικτικό σύντροφο ζωής όπως εσύ» θα γράψει σε ανάρτησή του για την γυναίκα του.

Ο μικρός Νιγηριανός, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Muhammed Awal Mustapha, έχει σελίδα στο Instagram και στις φωτογραφίες ποζάρει μεταξύ άλλων μπροστά σε ακριβά αυτοκίνητα όπως η Lamborghini Aventador και μια κρεμ Bentley Flying Spur.

 

 

Ο τίτλος του  «νεότερου δισεκατομμυριούχου» μπορεί να φαίνεται κάπως περίεργος, με την Mirror να σημειώνει ότι λαμβάνοντας υπόψη τις εκτιμήσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου ενός Γραφείου De Change στο Λάγος, η περιουσία του μπαμπά Mompha φέρεται να ανέρχεται σε λίγο περισσότερα από 12 εκατομμύρια λίρες.  

Αν μετατρέψει ωστόσο κανείς τα χρήματα σε Nigeria Naira, η περιουσία του ξεπερνά τα έξι δισεκατομμύρια

 

Ο πατέρας του 10χρονου έχει πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram και συνχά μοιράζεται στιγμιότυπα από την πολυτελή ζωή του

Ο Ismailia Mustapha είχε βέβαια και κάποια μπλεξίματα με τον νόμο αφού τον Ιανουάριο είχε συληφθ΄ή, κατηγορούμενος από την υπηρεσία καταπολέμησης της διαφθοράς της Νιγηρίας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, που ισοδυναμεί με πάνω από 10 εκατομμύρια λίρες.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι δήλωσε αθώος και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 350.000 λιρών.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ