Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ με την πριγκίπισσά του Σάρλοτ αγκαλίτσα: Δίνουν on camera τις ευχές τους στις «Λιονταρίνες» για τον τελικό ποδοσφαίρου (βίντεο)

Η μικρή έκλεψε την παράσταση!

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η κόρη του πριγκίπισσα Σάρλοτ εύχονται καλή επιτυχία στην Εθνική Αγγλίας γυναικών «Lionesses».

Σε βίντεο που έχει δημοσιευτεί στα social media του Δούκα και της Δούκισσας του Κέιμπριτζ βλέπουμε τον εγγονό της βασίλισσας Ελισάβετ και διάδοχο του θρόνου (δεύτερος μετά τον μπαμπά του πρίγκιπα Κάρολο) μαζί με την 7χρονη tiny royal, η οποία πρέπει να πούμε ότι μοιάζει πολύ τόσο στον μπαμπά της, όσο και στην προγιαγιά της!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μήνυμα του πρίγκιπα και της μικρής πρικγίπισσας έρχεται ενόψει του τελικού του UEFA Women's EURO England 2022, που θα διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα. Η ομάδα ποδοσφαίρου παίζει ενάντιο στην Γερμανία.

«Θέλουμε και οι δύο να ευχηθούμε στις Λιονταρίνες καλή τύχη για απόψε.Έ χετε πάει εκπληκτικά καλά στον διαγωνισμό και σας στηρίζουμε σε όλη τη διαδρομή» λέει στο βίντεο ο σύζυγος της Κέιτ Μίντλετον και πατέρας των τριών παιδιών τους.

Δείτε το βίντεο

 

 

Υπενθυμίζεται ότι το ζεύγος έχει ακόμα έναν μεγαλύτερο γιο, τον 9χρονο πρίγκιπα Τζορτζ καθώς και τον μικρό της οικογένειας, τον 4χρονο πρίγκιπα Λούις. 

Η πριγκίπισσα Σάρλοτ στο βίντεο προσθέτει με την σειρά της, με την παιδική φωνούλα της: «Ελπίζω να κερδίσετε! Γειά σας». 

Στα σχόλια δεν ήταν λίγοι εκείνοι που σχολίασαν πόσο γλυκιά και όμορφη είναι η κόρη του Ουίλιαμ

«Αυτό είναι τόσο ωραίο και όμορφο και δείτε τη μικρή πριγκίπισσα, σας αγαπάμε» έγραψε κάποιος από τους 13.9 εκατομμύρια followers του Δούκα και της Δούκισσας, στο Instagram.

Σε άλλο σχόλιο διαβάζουμε: «Τι υπέροχη και αξιολάτρευτη νεαρή κυρία! ? Θα είναι εκεί απόψε ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ; Οι γονείς τους επίσης. ? Καλή επιτυχία στην Αγγλία».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ