Γυναικοκτονία στη Ζάκυνθο: Συνελήφθη ο συζυγοκτόνος - Η 41χρονη τον είχε μηνύσει για ενδοοικογενειακή βία (φωτό & βίντεο)

Ήταν μητέρα τριών παιδιών

Συνελήφθη 51χρονος δράστης αλβανικής καταγωγής, που χθες βράδυ μετά από άγριο ξυλοδαρμό, σκότωσε τη γυναίκα του 41χρονων με μαχαίρι, στο χωριό Τσιλιβή στη Ζάκυνθο.

Όπως αναφέρει το imerezante.g, το θύμα φέρεται κατά το παρελθόν να είχε κάνει καταγγελία στη αστυνομία για ενδοοικογενειακή βία από τον θύτη, ο οποίος είχε φύγει από το σπίτι.

Επέστρεψε όμως χθες βράδυ και μετά από έντονο καυγά, την ξυλοκόπησε και της επιτέθηκε με μαχαίρι, χτυπώντας της στο θώρακα και το λαιμό με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί κρανιοεγκεφαλική βλάβη ενώ είχε δεχτεί και χτύπημα με μαχαίρι.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο δράστης φαίνεται να ζήλευε την σύζυγο του και αυτή ήταν η αφορμή για όλους τους καβγάδες του ζευγαριού.  Η άτυχη 41χρονη ήταν μητέρα τριών παιδιών  ηλικίας 19,14 και 8 ετών και δούλευε ως καμαριέρα σε ξενοδοχείο της περιοχής του Τσιλιβή.

Οι αστυνομικοί που κλήθηκαν στο σημείο μετά από τηλεφώνημα γειτόνων για ενδοοικογενειακό επεισόδιο. Βρήκαν την γυναίκα αιμόφυρτη και βαριά τραυματισμένη και κάλεσαν άμεσα ασθενοφόρο, ωστόσο η 41χρονη κατέληξε δυστυχώς στο νοσοκομείο, λίγα λεπτά αργότερα. 


Στις 21:30 το βράδυ της Κυριακής η άτυχη γυναίκα είχε μεταβεί στο οικείο αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση κατά του συζύγου της καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα την είχε χτυπήσει. Στις 22:30 επέστρεψε στο σπίτι και τότε ο δράστης σε έξαλλη κατάσταση, σύμφωνα με μαρτυρία γειτόνισσας, την χτύπησε και την τραβούσε από τα μαλλιά φωνάζοντας πως θα την σκοτώσει, αναφέρει το laworder.gr. Λίγα λεπτά αργότερα η γειτόνισσα πήγε στο σπίτι της γυναίκας όπου και την βρήκε μέσα σε μια λίμνη αίματος, έχοντας δίπλα της ένα κουζινομάχαιρο η λάμα του οποίου είχε στραβώσει από τα χτυπήματα στο σώμα της.

Ο δράστης της γυναικοκτονίας ήταν γνωστός στις αρχές για τον βίαιο χαρακτήρα του. Μόλις στις 22 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, είχε καταδικαστεί για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος της 41χρονης και του απαγορευτεί να προσεγγίζει το σπίτι της σε απόσταση 100 μέτρων Η γυναίκα όμως, τον λυπήθηκε καθώς δεν είχε που να μείνει και τον φιλοξενούσε το σπίτι της, μέχρι που χθες βράδυ της σκότωσε. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ