Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους

Αναλυτικά οι προβλέψεις της ημέρας

Μια από τις πιο απαιτητικές μέρες του Αυγούστου είναι η Τρίτη, όπως σας το έχω ήδη επισημάνει στις θετικές και δύσκολες ημέρες του μήνα, καθώς ολοκληρώνεται τα ξημερώματα η σύνοδος του Άρη στην πορεία του στον Ταύρο με τον Ουρανό στο ίδιο ζώδιο

. Η επιρροή έχει ξεκινήσει από την Κυριακή, καθώς είχαμε τη σύνοδο του Ουρανού με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τον συμβολισμό του Ταύρου στην αστρολογία, το ζώδιο που συνδέεται με το χρήμα, την οικονομία, τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, τη γη, την ασφάλεια. Όλα αυτά δηλαδή που είναι στην επικαιρότητα σίγουρα όχι για τους καλύτερους λόγους.

Αν θα θέλαμε να περιγράψουμε με μια πρόταση την ενέργεια αυτής της όψης, θα λέγαμε μια όψη αντιπαραθέσεων, ανατροπών, εκρήξεων, πίεσης και βίας. Άρα, όπως καταλαβαίνετε, σήμερα είναι από αυτές τις μέρες που θα πρέπει να είμαστε αρκετά προσεκτικοί στη συμπεριφορά μας προς τους άλλους και να διαλέγουμε τις μάχες μας σοφά.

Σημασία δεν έχει να κερδίσει ο εγωισμός μας, κυρίως στις σχέσεις μας. Σαφώς δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνουμε επίθεση στους άλλους ακόμη κι αν νιώθουμε ότι έχουμε δίκιο, γιατί με τους υψηλούς τόνους μπορεί να το χάσουμε. Εννοείται αποφεύγουμε την επικίνδυνη συμπεριφορά στην οδήγηση και είμαστε συγκεντρωμένοι όταν χειριζόμαστε επικίνδυνα μηχανήματα.

Σήμερα η Αφροδίτη σχηματίζει εξάγωνο με τον Ουρανό δίνοντας έμφαση στις προσωπικές σχέσεις, ενώ η Σελήνη στον Ζυγό προάγει τη διπλωματία και τις πιο συμβιβαστικές λύσεις. Η διπλωματική οδός όσο δύσκολη κι αν φαντάζει είναι η πιο ουσιαστική και θετική προσέγγιση αυτή τη στιγμή στα όποια μας προβλήματα με τους άλλους.

Πιο προσεκτικοί πρέπει να είναι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι με γενέθλια στο δεύτερο δεκαήμερο ή όσοι έχουν πλανήτες και ωροσκόπο κοντά (2 μοίρες πλην-συν) στις 18 μοίρες των ζωδίων αυτών.

Αν δεν γνωρίζετε σε ποιες μοίρες έχετε Ήλιο (ζώδιο) ή ωροσκόπο πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη προχωρά στον Ζυγό το πρωί της Τρίτης, κάνοντας τις σχέσεις και τις επαφές σας με τους άλλους για προσωπικούς ή επαγγελματικούς λόγους προτεραιότητα της μέρας. Όμως η Τρίτη έρχεται και με μια όψη πίεσης, τη σύνοδο ανάμεσα στον κυβερνήτη σας Άρη με τον Ουρανό στον Ταύρο. Ίσως κάτι δείτε το οποίο να σας εκνευρίσει, αλλά μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα, ή να αρχίσετε να λέτε από δω κι από κει τις σκέψεις σας που αφορούν άλλους χωρίς να σιγουρέψετε ότι έχετε σωστή άποψη, ιδιαίτερα στον χώρο της δουλειάς.

Περισσότερο επηρεάζει η όψη όλους όσους το ζώδιο ή ο ωροσκόπος βρίσκεται από τις 16 ως τις 20 μοίρες του Κριού. Αποφύγετε με αυτή την όψη να ανοίξετε θέματα που αφορούν οικονομικά, καθώς δεν θα μπορέσετε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Από την άλλη η όψη αυτή σας κάνει παρορμητικούς και με το χρήμα. Όσο κι αν σας δελεάζει ακόμη μια αγορά προσπαθήστε να αντισταθείτε. Αν θέλετε να περιποιηθείτε τον χώρο του σπιτιού ή και τη γκαρνταρόμπα σας, σκεφτείτε πιο δημιουργικά με το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό, αλλά αποφύγετε τις εύκολες λύσεις που απλώς επιβαρύνουν το πορτοφόλι σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος Άρη-Ουρανού στο ζώδιο σας σάς ζορίζει με θέματα που αφορούν είτε σε μια σχέση προσωπική είτε επαγγελματική, ενώ μπορεί να φέρει απρόοπτα τα οποία χρειάζεται να διαχειριστείτε με ψυχραιμία. Ίσως ήδη έχει υπάρξει μια ανατροπή από τις προηγούμενες μέρες που σας έχει αγχώσει για το πώς θα βρείτε λύσεις. Περισσότερο επηρεάζεστε όσοι το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας βρίσκεται από τις 16 ως τις 20 μοίρες του Ταύρου. Εσείς μπορεί να νιώθετε θυμωμένοι, καταπιεσμένοι, αδικημένοι σε μια κατάσταση.

Όμως δεν είναι η κατάλληλη μέρα για να κάνετε κάτι γι’ αυτό. Προσπαθήστε να είστε ήρεμοι και ψύχραιμοι, μην ενδίδετε σε εντάσεις και μη χάνετε την αυτοπεποίθηση σας. Επίσης αποφύγετε να κολλήσετε σε λάθη των άλλων μη βλέποντας όλη την εικόνα. Το πιο εύκολο σήμερα είναι να έρθετε σε στείρες αντιπαραθέσεις.

Εσείς διαλέξτε τον δύσκολο δρόμο της ψυχραιμίας και της αποστασιοποίησης, γιατί αυτός θα σας φέρει και τα θετικότερα αποτελέσματα. Ακόμη, δείξτε συμβιβαστική διάθεση και αξιοποιήστε αρκετή διπλωματία για να μην έρθετε σε δύσκολη θέση ή να μη φέρετε και άλλους ειδικά στον χώρο εργασίας σε άβολη θέση. Φυσικά θα πρέπει να είστε πιο προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι και όταν οδηγείτε ή χειρίζεστε επικίνδυνα μηχανήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με εξαίρεση τους γεννημένους από τις 16 μέχρι τις 20 μοίρες του ζωδίου των Διδύμων ή του ωροσκόπου στους Διδύμους που ενδεχομένως έχετε κάποια επαγγελματικά θέματα ή και θέματα υγείας να σας απασχολούν πιεστικά και να σας προκαλούν στρες, οι υπόλοιποι Δίδυμοι θα είστε λιγότερο πιεσμένοι. Όσοι επηρεάζεστε από την όψη Άρη-Ουρανού προσέξτε τη σύνδεση μεταξύ αυτών που σκέφτεστε και της υγείας σας. Όταν είστε διαρκώς σε νοητικό στρες θα υποφέρετε και από ψυχοσωματικές εκδηλώσεις.

Ενδέχεται να σας αποκαλυφθεί κάτι στον χώρο εργασίας που ήταν παρασκηνιακό το προηγούμενο διάστημα κι αυτό να σας θυμώσει. Ακόμη, προσέξτε μην παρασυρθείτε σε στείρες αντιπαραθέσεις και αποφύγετε άτομα τα οποία ξέρετε ότι είναι αρνητικά και τοξικά ακόμη και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Διαφυλάξτε την πνευματική και ψυχική σας υγεία. Το εξάγωνο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μια λύση σε ένα οικονομικό θέμα ή να λάβετε ένα δώρο. Η Σελήνη από τον Ζυγό θα είναι θετική προς το ζώδιο σας σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δημιουργώντας και πιο θετικό κλίμα στην ερωτική σας ζωή.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ