Η βασίλισσα Λετίσια με το απόλυτο καλοκαιρινό, βραδινό σύνολο - μαύρο slip dress, σανδάλια και υπέροχο τσαντάκι (φωτό & βίντεο)

Στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Atlantida Mallorca

Η βασίλισσα Λετίσια της Ισπανίας παρέδωσε μαθήματα στυλ!

Ειδικότερα η 49χρονη πρώην δημοσιογράφος και παρουσιάστρια δελτίο ειδήσεων παρευρέθηκε στην τελετή λήξης του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Atlantida Mallorca, στο Πολιτιστικό Κέντρο La Misericordia, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα.

Φωτογραφίες: Twitter/@CasaReal

Για την περίσταση η σύζυγος του βασιλιά Φελίπε και μητέρα των δύο τους παιδιών - της διαδόχου πριγκίπισσας Λεονόρ και της  πριγκίπισσας Ινφάντα Σοφίας - επέλεξε μια από τις τάσεις της σεζόν, που δεν είναι άλλη από τα slip dresses.







Ήταν μια άκρως κομψή, βραδινή εμφάνιση με την μαυρισμένη από τον ήλιο Λετίσια να συνδυάζει το μαύρο, σατέν φουστάνι της, το οποίο ήταν από το brand & Other Stories, με ένα ζευγάρι όμοφα καλοκαιρινά πέδιλα Magrit, τα οποία έχει ξαναφορέσει.

Το look της ολοκληρώθηκε με αξεσουάρ που είχε επίσης ήδη στην γκαρνταρόμπα. Συγκεκριμένα κρατούσε μία Mango τσάντα με τις χρυσές και ασημένιες λεπτομέρειες, ενώ φορούσε ακόμα ένα ζευγάρι σκουλαρίκια - κρίκους. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ