Ο πρίγκιπας της Αυστρίας Paul-Anton παντρεύτηκε την αριστοκρατική Franziska: Η νύφη - μοντέλο είχε βέλο & φόρεσε διάδημα (φωτό)

Τα δύο νυφικά!

Ο Αυστριακός πρίγκιπας Paul-Anton Esterházy von Galántha και η Franziska Reutter παντρεύτηκαν στην Καρινθία, των Άλπεων.

Ο 36χρονος αριστοκράτης - η οικογένεια του οποίου ήταν κάποτε μία από τις πλουσιότερες στην Αυστροουγγαρία - ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με το 33χρονο μοντέλο, το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε το 2021.

Η νύφη, η οποία κατάγεται επίσης από αριστοκρατική, αυστριακή οικογένεια, φόρεσε δύο κομψά φορέματα, σύφωνα με το reelnouvelles.com. 

Photo: Twitter/@BlogMathilde

Ειδικότερα επέλεξε για τη «μεγάλη μέρα» ένα λιτό νυφικό με μεγάλη φούστα,βμακριά μανίκια,βστρογγυλή λαιμόκοψη και ουρά.

Το κεφάκι της στόλιζε ένα μακρύ πέλπο καθώς και ένα ασημένιο διάδημα. 

Photo: Twitter/@BlogMathilde

Είχε ολοκληρώσει το γαμήλιο look της με ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια και είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε ένα σικάτο, χαμηλό κότσο.

 Στη δεξίωση η νύφη άλλαξε και φάνηκε να φορά ένα αμάνικο λευκό νυφικό.  Ο πρίγκιπάς της πάλι ήταν ντυμένος με ένα επίσημο σκούρο μπλε κοστούμι, μπεζ γιλέκο και θαλασσί γραβάτα.

Photo: Twitter/@BlogMathilde

Σύμφωνα με την γαλλική ιστοσελίδα σε μια φωτογραφία που κοινοποιήθηκε στο διαδίκτυο, το ζευγάρι υποδέχεται τους καλεσμένους φορώντας παραδοσιακές φορεσιές.

Ο 36χρονος φοίτησε σε οικοτροφείο στην Αγγλία και στη συνέχεια στο Πανεπιστήμιο του St Andrews προτού κάνει μεταπτυχιακό στην Οξφόρδη. Η Franziska, από πλευράς της, σπούδασε μαθηματικά στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου και έχει επίσης μεταπτυχιακό πολιτικού μηχανικού.

Photo: Twitter/@BlogMathilde

Ο Paul-Anton είναι το μοναδικό παιδί του Anton Rudolf Marie Georg Christoph Hubertus Johannes Karl Aglaë, του 13ου πρίγκιπα Esterházy von Galántha και της πρώτης του συζύγου, Ursula Koenig.  

Ο γαμπρός γεννήθηκε στο Μόναχο στις 18 Φεβρουαρίου 1986, ενώ η νύφη γεννήθηκε στις 6 Ιουλίου 1989 στο Κλάγκενφουρτ και είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά του Georg von Reutter και τηςJoanna Rowena Christine Doubleday.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ