Λέσβος: Προφυλακιστέος ο 53χρονος αστυνομικός για τον βιασμό του 14χρονου κοριτσιού

Ο 53χρονος αστυνομικός που κατηγορείται για βιασμό 14χρονης κοπέλας στη Λέσβο, κρίθηκε προφυλακιστέος.

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα Λέσβου, ο 53χρονος κατηγορούμενος για βιασμός 14χρονης αθλήτριάς του, κρίθηκε προφυλακιστέος, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα stonisi.

Η απολογία του αστυνομικού, ο οποίος είναι και προπονητής βόλεϊ,  διήρκεσε επτά ολόκληρες ώρες και ολοκληρώθηκε,χθες στις 6 το απόγευμα περίπου.

Στη θέα του συλληφθέντος ο πατέρας της 14χρονης προσπάθησε να κινηθεί εναντίον του, αλλά τον συγκράτησαν, ενώ φώναζε: «Κ@λο…, αφήστε με! Τον μ@λ…, θα καλοπεράσεις. Αληταρά, ανώμαλε, θα καλοπεράσεις. Αληταρά, θα καλοπεράσεις. Ξεφτίλα, θα βάλεις μυαλό παλιό…», ενώ η μητέρα του κοριτσιού περιμένοντας έξω από τα δικαστήρια να τελειώσει την απολογία του, λιποθύμησε.Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα λίγα λεπτά αργότερα.

Η μητέρα του θύματος μιλώντας στην ΕΡΤ, δήλωσε βέβαιη ότι ο 53χρονος έχει ασελγήσει και σε άλλα κορίτσια. Συγκεκριμένα, τόνισε μεταξύ άλλων: «Της έλεγε δεν θα πεις τίποτα, την είχε χτυπήσει μία φορά, και την ημέρα, που έγινε η πράξη τη χτύπησε, να την ακινητοποιήσει, της έδεσε τα χέρια πίσω στην πλάτη. Το πιστεύω ναι (σ.σ. μπορεί να το έχει κάνει και σε άλλα παιδιά).

«Ένα κτήνος είναι, κτήνος, αυτό, και θέλω να ακουστεί αυτό, ότι είναι ένα κτήνος. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άρρωστοι. Απλά θέλω να πάει εκεί που πρέπει να πάει και να πονέσει όπως πόνεσε το δικό μου το παιδί. Ψυχολογικά δεν είναι καθόλου καλά, κλαίει όλη μέρα», πρόσθεσε η μητέρα του κοριτσιού.

Παράλληλα σύμφωνα με την ΕΡΤ ο πατέρας της 14χρονης δήλωσε: «Τον αφήναμε να αφήνει τα παιδιά όλα μαζί, έπαιρνε 5-6 παιδιά στο αυτοκίνητο και τα πήγαινε. Τυφλή εμπιστοσύνη. Τελευταία το παιδί ήταν πάρα πολύ πεσμένο, δεν μπορούσαμε να της μιλήσουμε, ήθελε να μας μιλήσει και φοβόταν».

«Δεν την βίασα, είχαμε σχέση»

Ο κατηγορούμενος αστυνομικός και προπονητής βόλεϊ, σύμφωνα με το συνήγορό του, προσπάθησε να περάσει στην αντεπίθεση, λέγοντας ότι είχε αναπτύξει σχέση με ένα 14χρονο κορίτσι και οι σεξουαλικές πράξεις έγιναν με τη συναίνεσή της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ