Πέθανε ο Βραζιλιάνος «Hulk», «Σβαρτζενεγκερ» ή «τέρας» - Φούσκωνε με ενέσεις λαδιού τους μύες του ώσπου… έσκασε (φωτό & βίντεο)

Οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει

Ένας Βραζιλιάνος bodybuilder και σταρ του TikTok που απέκτησε 1,6 εκατομμύρια followers, κάνοντας ενέσεις λαδιού στον εαυτό του, για να μεγαλώσει τους μύες του, πέθανε στα 55 του χρόνια, ενήμερα των γενέθλιά του, στο Ribeirao Preto.

Ο Valdir Segato χρησιμοποιούσε ενέσεις συνθόλης για χρόνια - παρά τον κίνδυνο εγκεφαλικών και λοιμώξεων - αφού ήθελε μεγάλους δικέφαλους, θωρακικούς και ραχιαίους μύες.

Ο Segato, ο οποίος κατάγεται από το Sao Paolo, , είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι εμπνεύστηκε από τη σωματική διάπλαση του Arnold Schwarzenegger, αλλά και από φανταστικούς ήρωες όπως ο «Hulk».  Ο ίδιος ήταν γνωστός ως «τέρας» κάτι που τον έκανε πολύ περήφανο. 

 

 

Παρόλο που οι γιατροί τον είχαν προειδοποιήσει πριν από έξι χρόνια ότι εάν συνέχιζε να χρησιμοποιεί τις ενέσεις, κινδύνευε με ακρωτηριασμό, μέχρι νευρική βλάβη και μυϊκή παραμόρφωση  ο Valdir - που στο παρελθόν είχε ργαστεί ως εργάτης σε οικοδομές - είπε, σύφωνα με την Daily Mail, ότι του αρέσει η προσοχή και ήθελε να γίνει ακόμα μεγαλύτερος μυϊκά.

Μιλώντας το 2016,είχε πει: «Με αποκλαούν συνέχεια Hulk, Schwarzenegger και He-Man και αυτό μου αρέσει. Έχω διπλασιάσει τους δικέφαλους μυς μου αλλά εξακολουθώ να θέλω να γίνω μεγαλύτερος ». Με περηφάνια δημοσίευε εικόνες και βίντεο στα social media, αποκαλώντας τον εαυτό του  στο Instagram, «Valdir Synthol».

 

 

Ωστόσο σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης παρά τους εκατομμύρια followers, μέχρι τον θάνατό του είχε λίγους φίλους και ζούσε μια απομονωμένη ζωή.

Ένας άνδρας με το όνομα Moisés da Conceição da Silva είπε ότι ο bodybuilder νοικίαζε ένα ακίνητο, που ήταν χτισμένο στο πίσω μέρος του σπιτιού της οικογένειάς του στο Ribeirao Preto, στη νοτιοανατολική Βραζιλία, για περισσότερα από 15 χρόνια.

 

 

Προσθεσε ότι την ημέρα που πέθανε ο Segato, είχε ζητήσει βοήθεια από τη μητέρα του Moisés - παραπονούμενος ότι έχει δύσπνοια.

«Ήταν γύρω στις 6 το πρωί, λίγο πολύ. Ήρθε σερνόμενος. Μετά χτύπησε το παράθυρο της μητέρας μου, την ξύπνησε και της είπε «βοηθήστε με, βοήθησε με γιατί πεθαίνω», είπε ο Moisés, σύμφωνα με το δημοσίευμα του Globo.

Μεταφέρθηκε στο North Emergency Care Unit (UPA) - ένα ιατρικό κέντρο στην πόλη - αλλά δεν κατάφερε να κρατηθεί στη ζωή. 

«Τον έβαλαν στο αυτοκίνητο και μετά ο γείτονας πήγε στο UPA. Έφτασε στο UPA, σωριάστηκε στη ρεσεψιόν, έπαθε έμφραγμα. Νομίζω ότι έπαθε καρδιακή προσβολή», είπε ο Moisés στην ιστοσελίδα.

 

 

Ο αδερφός του Moisés, Jadson da Conceição, είπε στο Globo ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο Segato έπρεπε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και είχε παραπονεθεί στο παρελθόν για δύσπνοια. Την πρώτη φορά, είπε, κατάφεραν να τον μεταφέρουν έγκαιρα στο νοσοκομείο. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ