«Όταν είσαι 17 χρονών δεν μπορείς να βρεθείς γυμνή με μώλωπες σε πρόσωπο & σώμα - Ένα ανήλικο κορίτσι, νεκρό στο σπίτι του…»

Ένα συγκλονιστικό κείμενο για τη δολοφονία στο Περιστέρι

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛΑΣ για τον εντοπισμό του 20χρονου συντρόφου της 17χρονης Νικολέτας, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο νεαρός θεωρείται ως ο βαισκός ύποπτος για το έγκλημα, αφού δεν βρέθηκαν σημάδια παραβίασης, ενώ φέρεται επίσης να ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που την είδε ζωντανή.

Με αφορμή την δολοφονία της νεαρής γυναίκας, η οποία αν διαπιστωθεί ότι πρόκειται για γυναικοκτονία θα είναι η τρίτη μέσα σε λίγα 24ώρα - αφού προηγήθηκαν αυτές σε  Ρέθυμνο και Ζάκυνθο - η Μάγδα Καλορίτη έκανε μια συγκλονιστική ανάρτηση στο Facebook.

Ειδικότερα αναδημοσίευσε ένα κείμενο της Χρύσας Λύκου:

«Όταν είσαι 17 χρονών, μπορεί να ξενερώνεις όταν σκέφτεσαι ότι έχεις ακόμη μια τάξη Λυκείου μπροστά σου.

Όταν είσαι 17 χρονών, μπορεί να κλάψεις επειδή έβαψες μόνη τα μαλλιά σου και από ροζ, βγήκαν πορτοκαλί.

Όταν είσαι 17 χρονών, πιθανόν να την κοπανήσεις απ' την τελευταία ώρα του φροντιστηρίου, γιατί το αγόρι σου παίζει τελικό ποδοσφαίρου και θες να είσαι εκεί.

Όταν είσαι 17 χρονών, ενδέχεται να προβληματίζεσαι για το πώς θα χωρέσουν τα παρεό στη βαλίτσα, για τις πρώτες μόνη με τις φίλες σου διακοπές.

Όταν είσαι 17 χρονών, μπορεί να σιχτιρίζεις γιατί σε έχωσε ο πατέρας σου να δουλέψεις καλοκαιριάτικα στην οικογενειακή επιχείρηση.

Γενικά, όταν είσαι 17 χρονών μπορείς να κάνεις όλα αυτά που σε δέκα χρόνια οριακά θα θυμάσαι, δεν μπορείς όμως να βρεθείς γυμνή με μώλωπες σε πρόσωπο και σώμα.

Ένα ανήλικο κορίτσι, νεκρό στο σπίτι του στο Περιστέρι σήμερα τα μεσάνυχτα, με τον σύντροφο της να αγνοείται. Όσο η κοινωνία να το δει αρνείται, άλλη μια γυναίκα δολοφονείται. Όσο αντρικές τηλεπερσόνες βολοδέρνουν στα παράθυρα φέροντας έναν μόνο για τους ίδιους βαρύγδουπο τίτλο και ελαφρά τη καρδία σνομπάρουν την πραγματικότητα με ατάκες τύπου "όποιος θέλει να φύγει, είναι ελεύθερος να φύγει", κάθε πρωί θα ξυπνάμε με μια αδερφή μας να λείπει. Κυριλεκτικά. Κάθε μέρα.

Και πες μου εσύ, που να το χωρέσω αυτό το καλοκαίρι.

Το κείμενο το έχει γράψει η Χρύσα Λύκου 

Πριν λίγο βρήκα τι όνομα της από μια φίλη και το συμπληρώνω» διαβάζουμε στην ανάρτηση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ