Διακοπές για την πλουσιότερη γυναίκα του Μονακό στην Αμοργό! Η Santo Domingo παρέα με την Ευγενία Νιάρχου & τον πρίγκιπα Andrea, σύζυγό της (φωτό)

Γόνος της οικογένειας Santo Domingo, που συγκαταλέγεται μέσα στις πιο πλούσιες της Αμερικής!

Διακοπές στα ελληνικά νησιά κάνει η Tatiana Santo Domingo μαζί με τον σύζυγό της Andrea Casiraghi και την Ευγενία Νιάρχου.

Η νύφη της πριγκίπισσας Καρολίνας του Μονακό φαίνεται πως ήρθε στην χώρα μας με αφορμή την βάφτιση των παιδιών του Ευάγγελου Μπούσης (Evangelo Bousis) και του Πίτερ Ντούντας (Peter Dundas), που έγινε πριν λίγο καιρό. 

Υπενθυμίζεται ότι η Ελληνίδα «χρυσή» κληρονόμος ήταν νονά μαζί με την φίλη της Bianca Brandolini. Η κόρη του Φίλιππου και εγγονή του Σταύρου Νιάρχου έχει δημοσιεύσει στην σελίδα της στο Instagram στιγμιότυπα από τις χαλαρές στιγμές που παιρνά στην Ελλάδα.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες και το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Η Santo Domingo και ο Andrea Casiraghi (γιος της Καρολίνας) βρέθηκαν μεταξύ άλλων στην Αμοργό, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι κάνουν διακοπές με σκάφος μαζί με την Νιάρχου και την παρέα τους. Άλλωστε τις δύο γυναίκες πέρα από μια φιλία χρόνων, τους συνδέει και η αγάπη τους για την μόδα, αφού η Domingo σχεδιάζει ρούχα και η Ευγενία κοσμήματα.

Η Tatiana, εθεάθη στα Κατάπολα ενώ σε μια φωτογραφία που έχει κυκλοφορήσει στα social media την βλέπουμε να ποζάρει μπορστά σε μια μπλε πόρτα φορώντας ένα καφτάνι Muzungu Sisters India. Μια ανάλογη εικόνα μοιράστηκε και η Νιάρχου στα stories της. 

Η 38χρονη socialite και σχεδιάστρια μόδας (ίδρυσε την εταιρεία ρούχων Muzungu Sisters, το 2009 μαζί με την φίλη της Dana Alikhani) φέρνει τους υψηλού επιπέδου φίλους της στην χώρα μας, κάτι που αποτελεί την καλύτερη ίσως διαφήμιση!

Το 2019 η Santo Domingo ανακηρύχθηκε η πλουσιότερη πολίτης του Μονακό Να σημειωθεί ότι η Tatiana, η οποία έχει καταγωγή από τις ΗΠΑ και την Κολομβία εκτός από socialite και σχεδιάστρια μόδας, είναι γόνος της οικογένειας Santo Domingo, που συγκαταλέγεται μέσα στις πιο πλούσιες της Αμερικής! 

Η 38χρονη γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στη Γενεύη και το Παρίσι. Ο πατέρας της Julio Mario Santo Domingo, Jr. (1958–2009) ήταν γιος του Julio Mario Santo Domingo (1923–2011), ο οποίος αναφέρθηκε ως ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στην Κολομβία από το Forbes το 2011.

Ο παππούς της Τατιάνα, Julio Mario Santo Domingo, υπήρχε ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους της Κολομβίανης, ιδιοκτήτης του κολοσσού Santo Domingo Group, που αριθμεί πάνω από 100 εταιρείες - μεταξύ άλλων και τηλεοπτικά κανάλια, εφημερίδες και ραδιόφωνα - αλλά και της διάσημης Κολομβιανής Ζυθοποιίας Bavaria. Όταν πέθανε το 2011, άφησε το ένα έκτο της περιουσίας του στην Tatiana.

Σπούδασε Καλές Τέχνες με ειδίκευση στη φωτογραφία στο Αμερικανικό Πανεπιστήμιο του Λονδίνου, όπως και η καλή της φίλη Ευγενία Νιάρχου, με την οποία παραμένουν κοντά μέχρι και σήμερα, ενώ, μετά τις σπουδές της μετακόμισε ξανά στο Παρίσι - όπου και γνώρισε τον πρίγκιπά της, με τον οποίο έχει αποκτήσει πλέον τρια παιδιά.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ