Brad Pitt o ακαταμάχητος: πήγε στις πρεμιέρες του Bullet Train με …. φούστα ή με παπαγαλί κουστούμι σε τρελά κέφια (φωτό & βίντεο)

Στα 58 του χρόνια εξακολουθεί να δικαιώνει το χαρακτηρισμό «sexiest man alive» που του έχει χαρίσει περισσότερες από μία φορές το περιοδικό People 

 

Ο Brad Pitt δεν κλαίει πια για την Angelina Jolie.Έχει ξεπεράσει πια και το θυμό του από το άσχημο δημόσιο τέλος του γάμου τους και αυτό φαίνεται περίτρανα από τις τελευταίες του εμφανίσεις στις πρεμιέρες της νέας του ταινίας Bullet Train στις οποίες κλέβει την παράσταση με τις απρόσμενες ενδυματολογικές του επιλογές. 

Όλα ξεκίνησαν με το λινό σακάκι και το σομόν πουκάμισο που σέταρε με μια ασύμμετρη φούστα στο Βερολίνο τρελαίνοντας τους θαυμαστές του που μίλησαν για ένα style icon χωρίς ημερομηνία λήξης.

Μάλιστα όταν ερωτήθηκε από δημοσιογράφο του περιοδικό Variety γιατί έκανε τη συγκεκριμένη ενδυματολογική επιλογή απάντησε «δεν ξέρω! Όλοι θα πεθάνουμε κάποια στιγμή, οπότε ας τα κάνουμε όλα άνω κάτω τώρα».

Και έκανε ακριβώς αυτό στην επόμενη εμφάνιση του στο Λος Άντζελες όπου και φόρεσε ένα... παπαγαλί κουστούμι και κίτρινα σνίκερς! Η ταινία Bullet Train δείχνει το Pitt σε ένα τρένο γεμάτο επικίνδυνους δολοφόνους, τους Bas Bunny, Joey King, Aaron Taylor-Johnson και Brian Tyree Henry. Ανακαλύπτουν ότι οι υποθέσεις που έχουν αναλάβει μπλέκονται με των άλλων και τα πράγματα φεύγουν από τον έλεγχο. 

Credits: Credits: EPA FILE/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όσον αφορά τις πολλές επικίνδυνες σκηνές που υπάρχουν στην ταινία, ο Brad Pitt παραδέχτηκε ότι με μεγάλη χαρά τις παραχώρησε σε έναν κασκαντέρ. «Προσπαθώ πάντα να τις γλιτώνω. Οι σκηνές είναι εμπνευσμένες από τον Jackie Chan και είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω», δήλωσε χαρακτηριστικά. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ