Σοκαριστική αποκάλυψη - η 17 χρονη Νικολέτα και ο αδελφός της είχαν βιαστεί στα 11 -ήρθε στην Αθήνα για καλύτερη ζωή

Η 17χρονη Νικολέτα, που βρέθηκε νεκρή από ασφυκτικό θάνατο, στο σπίτι της στο Περιστέρι, «έκρυβε» μια τραγική ιστορία πίσω της.

Η 17χρονη Νικολέτα, που βρέθηκε νεκρή στο Περιστέρι  κουβαλούσε μια τραγική ιστορία...Συγκλονίζει ο πατέρας της με την αποκάλυψή του για την ιστορία του κοριτσιού.

Όπως είπε στον ΑΝΤ1, η Νικολέτα αλλά και ο μεγάλος του γιος (από τα συνολικά 4 παιδιά της οικογένειας) πριν από λίγα χρόνια, όταν ήταν 11 και 8 ετών αντίστοιχα, στο Μακροχώρι Ημαθίας όπου μεγάλωσαν, είχαν πέσει θύματα συστηματικής ασέλγειας από τρεις άνδρες οι οποίοι καταδικάστηκαν.

 

 

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το 'χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω. Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53 χρόνια, ο άλλος 16-17 χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying. Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται», λέει καταρρακωμένος ο πατέρας της και πρόσθεσε ότι «η Νικολέτα έφυγε για την Αθήνα για να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα».

Τότε το 2018 η είδηση κυριαρχούσε στα μέσα και οι τρεις άνδρες, όπως είχε αποκαλυφθεί ασελγούσαν σε βάρος της 11χρονηςτότε Νικολέτας και του 8χρονου αδερφού της για δύο χρόνια.

Η οικογένεια έφυγε τότε για την Αθήνα, αναζητώντας ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά, μακριά από τον κοινωνικό στιγματισμό.

Η 17χρονη όμως δυστυχώς είχε μαρτυρικό τέλος, σαν να μην έφταναν όλα αυτά...Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής, ο δράστης  φέρεται να χρησιμοποίησε κάποιο πανί, ώστε να φράξει τη μύτη και το στόμα του κοριτσιού.

Η αστυνομία συνεχίζει το ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του 22 χρονου φίλου της από το Πακιστάν, που είναι και ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ