Βρετανίδα σε απόγνωση: «Ο σύντροφός μου έχει 100 στύσεις την ημέρα και δεν ξεκουράζομαι ούτε λεπτό» (φωτό & βίντεο)

Όταν το σεξ αποτελεί πρόβλημα στη σχέση, όχι λόγω ποιότητας, αλλά εξαιτίας μεγάλης συχνότητας
 

 

Υπάρχουν προβλήματα και… προβλήματα.  Νεαρή Βρετανίδα δημοσιοποίησε ότι ο σύντροφος της έχει έως και 100 στύσεις κάθε ημέρα και δεν μπορεί να κάνει τίποτα για να περιορίσει την ακατάπαυστη λίμπιντο του.

Όπως γράφει η Daily Record, η Vikki Brown και ο Lucas Martins γνωρίστηκαν σε ένα σούπερ μάρκετ κατά τη διάρκεια της πανδημίας και από τότε είναι μαζί. Ζουν χωριστά, αλλά βλέπουν ο ένας τον άλλον συχνά. Υπάρχει ωστόσο μια δυσκολία και αφορά αποκλειστικά τη Vicky, που δεν μπορεί να ξεκουραστεί  από τις συνεχείς στύσεις του συντρόφου της!

 

 

«Τα πάντα μπορεί να τον διεγείρουν,  μπορεί να ερεθιστεί σε οποιοδήποτε περιβάλλον, είτε είναι στο σπίτι βλέποντας μια ταινία είτε έξω κάνοντας τα ψώνια και τώρα έχει φτάσει στα όριά της», δήλωσε σε κατάσταση απόγνωσης η ίδια στη Mirror. «Από την αρχή μέχρι τώρα, όπου κι αν βρισκόμαστε μπορεί να έχει στύση, μέχρι και πενήντα με εκατό φορές την ημέρα. Αρκεί να καθίσουμε να δούμε μια ταινία, να περπατήσουμε στον δρόμο ή να πάμε σε φίλους για καφέ. Μερικές φορές είναι ενοχλητικό, αλλά, απλά, γελάει με αυτό», πρόσθεσε η ίδια. 

Η Vikki ήταν προηγουμένως μόνη της για αρκετά χρόνια μετά το τέλος της σχέσης της με τον πατέρα των παιδιών της, όταν γνώρισε τον Lucas. Κι ενώ περνάει όμορφα μαζί του το πρόβλημα είναι ότι η συνεχής επιθυμία του για σεξ δεν της αφήνει προσωπικό χρόνο με αποτέλεσμα να παλεύει να προλάβει τις δουλειές της. 

Η Vikki μάλιστα απευθύνθηκε σε γιατρό για το ζήτημα, αλλά εκείνος της εξήγησε ότι δεν το συγκεκριμένο ζήτημα δεν είναι της αρμοδιότητας του…

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ