Εντυπωσιακή η 27χρονη βαθύπλουτη Ελέτρα Λαμποργκίνι: Διακοπές στη Μύκονο για την κληρονόμο των Lamborghini

Απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα στο «νησί των ανέμων» η πάμπλουτη κληρονόμος 

 

 

 


 

 

 

Το «νησί των ανέμων» επέλεξε για ένα ακόμη καλοκαίρι η 27χρονη κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini, Elettra. 

 

Στη Μύκονο βρίσκεται με τον σύζυγό της και γνωστό DJ  Afrojack. Το πραγματικό του όνομα είναι Nick van de Wal κατάγεται από την Ολλανδία. Το 2007, ίδρυσε την δισκογραφική εταιρεία Wall Recordings και το ντεμπούτο άλμπουμ του με τίτλο «Forget the World», κυκλοφόρησε το 2014. 

 

Τον εκλεκτό της καρδιάς της, Afrojack, παντρεύτηκε η χρυσή κληρονόμος της αυτοκινητοβιομηχανίας Lamborghini σε μια παραμυθένια τελετή,στην πολυτελή Giovio Balbiano στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

 

Ποια είναι η Elettra Lamborghini;

Είναι η εγγονή του ιδρυτή της θρυλικής αυτοβιομηχανίας, Ferruccio Lamborghini. Μεγαλωμένη μέσα στα πλούτη,φοίτησε στα καλύτερα σχολεία,αλλά δεν  ακολούθησε  τα χνάρια του παππού της και στράφηκε προς τη showbiz.Συμμετείχε στο τηλεοπτικό πρόγραμμα «Super Shore» και απέκτησε ακόμη περισσότερους θαυμαστές.

 

Η Elettra πριν ασχοληθεί με τη showbiz, ήταν επαγγελματίας αναβάτης με δικά της άλογα.

Της αρέσουν τα λαμπερά πάρτι και ξέφρενες νύχτες σε prive club ανά το κόσμο ενώ καθημερινά ανεβάζει φωτογραφίες στα social media που αναδεικνύουν το καλλίγραμμο κορμί της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ