Καλύτερα σαν φίλοι… χώρισαν Kim Kardashian και Pete Davidson, μετά από 9 μήνες σχέσης (βίντεο)

Τι τους οδήγησε στον χωρισμό;

Η σταρ των ριάλιτι Kim Kardashian και ο διάσημος από το «Saturday Night Live» κωμικός  Pete Davidson, έβαλαν τέλος στο ειδύλλιό τους ύστερα από εννέα μήνες σχέσης.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα ξένων μέσων οι δύο τους χώρισαν, πριν από λίγες ημέρες.

UPI POOL/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι είπε στο «E! News» ότι παρόλο που τρέφουν «πολύ αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλο» κατάλαβαν ότι οι μεγάλες αποστάσεις και τα  απαιτητικά προγράμματά τους «καθιστούσαν πραγματικά δύσκολη τη διατήρηση μιας σχέσης» και έτσι αποφάσισαν να μείνουν φίλοι.

 

 

 

 

 

 

Ο Pete έχει περάσει μέρος του καλοκαιριού στην Αυστραλία δουλεύοντας στην ταινία Wizards!. Όσο για την Kim, εκείνη περνά χρόνο με τα τέσσερα παιδιά της - North,Psalm,  Chicago και Saint, που έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Kanye West.

«Το διαζύγιο προχωρά με τον Kanye», είπε άλλη πηγή στο ίδιο μέσο, προσθέτοντας ότι το πρώην ζεύγος μεγαλώνει από κοινού τα παιδιά.

EPA/ΑΠΕ-ΜΠΕ

Εκπρόσωπος της 41χρονης αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο, ενώ εκπρόσωπος του  28χρονου, επίσης δεν ανταποκρίθηκε άμεσα σε αίτημα του Reuters για σχολιασμό.

Το ειδύλλιο του ζεύγους, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ξεκίνησε όταν η Kim παρουσίασε το show «Saturday Night Live» τον Οκτώβριο του 2021.

Η Kardashian, που αναμένει την οριστικοποίηση του διαζυγίου της με τον ράπερ, πρωταγωνιστεί σε ένα νέο ριάλιτι με την οικογένειά της που προβάλλεται στη συνδρομητική πλατφόρμα Hulu.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ