Ο Εμανουέλ Μακρόν κάνει jet ski! Οι ανέμελες διακοπές του Προέδρου - πάντα ερωτευμένος με την Μπριζίτ του (φωτό)

Του αρέσουν τα θαλάσσια σπορ

Μετά από μια δύσκολη χρονιά, σε πολιτικό επίπεδο, ο Εμανουέλ Μακρόν έχει ξεκινήσει πλέον τις καλοκαιρινές του διακοπές.

Ο 44χρονος πολιτικός, που είναι σε άριστη φόρμα φαίνεται να λατρεύει τα θαλάσσια σπορ, αφού ο φακός τον αποθανάτισε να κάνει καγιακ, ανοιχτά της γαλλικής ριβιέρας, ενώ σε άλλο στιγμιότυπο που έχει κυκλοφορήσει τον βλέπουμε πάνω στο jet ski.

Ο Μακρόν βρίσκεται εδώ και μερικές ημέρες στο Fort de Brégançon, όπου αναμένεται να μείνει για δύο εβδομάδες ακόμα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι στις 15 Αυγούστου, θα λάβει μέρος σε εκδηλώσεις μνήμης για την εισβολή των Συμμάχων στην Προβηγκία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @e.macron.2022

Φυσικά μαζί του είναι και η σύζυγος του Μπριζίτ Μακρόν. Άλλωστε παρά τα 25 χρόνια που τους χωρίζουν ο Γάλλος πρόεδρος και η 69χρονη πρώτη κυρία, είναι ένα πολύ ερωτευμένο ζευγάρι και συνχά - πυκνά τους βλέπουμε να κρατιούνται χέρι, χέρι, ακόμα και σε επίσημες περιστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Μπριζίτ υπήρξε καθηγήτρια Γαλλικών του Μακρόν, τον οποίο γνώρισε για πρώτη φορά όταν εκείνος ήταν μόλις 15 ετών.  Στις 20 Οκτωβρίου του 2007 ο 44χρονος παντρεύτηκε την Μπριζίτ, παρά το "σάλο" που είχε ξεσπάσει λόγω της διαφοράς της ηλικίας τους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ