Λωραίνη - το ωραιότερο κοριτσάκι της Ελλάδας: Ποια είναι η μικρούλα καλλονή, ήδη πρωταγωνίστρια σε σίριαλ & διαφημίσεις (φωτό)

Έχει την τύχη, πέρα από τα δώρα του θεού, να μεγαλώνει με πολύ αγάπη από τους δύο ταλαντούχους γονείς της

Είναι το ωραιότερο κοριτσάκι στην Ελλάδα. Ήδη παίζει σε σίριαλ με την Μαρία Καβογιάννη και τη μητέρα της, την σκηνοθέτη Ζωή Σγουρού.

Η Λωραίνη η Λαυρεντία (;) γιορτάζει στις 10 Αυγούστου - σε δύο μέρες δηλαδή - και το Eirinika την ανακάλυψε από μία φωτογραφία της Μαρίας Καβογιάννη η οποία ανάρτησε μιά πόζα με την εντυπωσιακή μικρούλα ενόψει του σίριαλ «Mια Νύχτα του Αυγούστου» στο οποίο συμπρωταγωνιστεί.

 

Τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και μάλιστα είδαμε μερικά, σε νυχτερινές ώρες, στα stories - διευθυντής φωτογραφίας είναι ο περίφημος κινηματογραφιστής της Νέας Υόρκης Eric Giovon -Lumino .

Η Λωραίνη είναι ενα χαρισματικό κοριτσάκι με τα υπέροχα γαλάζια μάτια του μπαμπά του, αλλά μοιάζει και στην μαμά του. Μας θύμισε το διάσημο κάποτε ωραιότερο κοριτσάκι του κόσμου, αλλά έχω την αίσθηση ότι η Λωραίνη είναι ακόμη ομορφότερη .

Η λιλιπούτεια Ελληνίδα star έχει την τύχη, πέρα από τα δώρα του θεού, να μεγαλώνει με πολύ αγάπη από τους δύο ταλαντούχους γονείς της και κυρίως να μεγαλώνει διαφορετικά, στη φύση στην ύπαιθρο ,ελεύθερα.

Στη φωτογραφία που ανέβασε η πολυαγαπημένη μας ηθοποιός Μαρία Καβογιάννη σχολιάζει και η νηπιαγωγός της Λωραίνης, Φωτεινή Τσούκα.

Να ευχηθούμε λοιπόν η Λωραίνη να μεγαλώνει όμορφα έξω και μέσα και καλή …σταδιοδρομία. Να έχει πάντα τύχη και υγεία αυτή και οι γονείς της.

Ζει με τους γονείς της μόνιμα στον Aγιο Νικόλαο της Κρήτης από όπου κατάγεται ο πατέρας της .

 

 

Η Ζωή αποφάσισε να μείνει μόνιμα στην πατρίδα της, την Κρήτη, μετά το περίφημο σίριαλ το Νησί - υπήρξε για χρόνια βοηθός του Κώστα Κουτσομύτη και παραγωγός - έκτοτε με έδρα και βάση της την Κρήτη και την αγάπη για την μικρή της οικογένεια στέγασε τον έρωτα της, για τον Λεωνίδα Σκουλικάρη. Εδώ ανατρέφει την κορούλα της εδώ και οχτώ χρόνια - από εδώ δημιουργεί κινηματογραφικές ταινίες τηλεοπτικά σήριαλ, διαφημιστικά σποτ.

 

 

Ο Λεωνίδας Σκουλικάρης έχτισε το σπίτι τους στην θέση που ήταν η αγροτική κατοικία των γονιών του , ενα πανέμορφο σύγχρονο σπίτι με πέτρα γυαλί και ξύλο.

Ζωή Σγουρού: Τι είναι για εσένα ευτυχία; «Η ανεμπόδιστη αφιέρωση σε αυτούς και αυτά που αγαπάς».

Ποιες είναι οι 3 τοπ απολαύσεις σου; «Οι ώρες που περνώ με την Λωραίνη. Τα ταξίδια που κάνουμε οι τρεις μας. Οι ταινίες».

Το 2018 η Ζωή πήγε στις Κάννες με τον «Γενάρη», μία ταινία μικρού μήκους, της οποία τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στον Άγιο Νικόλαο και μάλιστα με ηθοποιούς… Κρητικούς.

Η ταινία «Γενάρης» συμμετείχε στο παράλληλο πρόγραμμα του Φεστιβάλ των Καννών «Short Film Corner».

Στην ερώτηση του περιοδικού Glow γιά το αν σκέφτηκαν ποτέ να φύγουν από την Κρήτη για κάποια μεγαλύτερη πόλη.  «Ίσως για μικρά διαστήματα, στο πλαίσιο μιας δουλειάς. Το σπίτι μας, όμως, είναι εδώ», λέει κατηγορηματικά η Ζωή. «Και η ζωή στην Κρήτη πώς είναι;» ρωτάει η δημοσιογράφος Ελεονώρα Κανάκη τον Λεωνίδα.

«Είναι οι συνδυασμοί της: το βουνό και η θάλασσα, ο ντόπιος και ο ξένος, η χειμωνιάτικη μοναξιά και η καλοκαιρινή διεθνής πολυκοσμία, η φιλοξενία, η έλλειψη φόβου, η ανοιχτή καρδιά, η αγάπη για την παράδοση και ο σεβασμός σε αυτό που φέρει ο επισκέπτης… όλα τα συναισθήματα που γίνονται τραγούδι στον σκοπό της λύρας»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ