Celebrities σε διακοπές: Ελένη Μενεγάκη, Έλενα Χριστοπούλου, Βασιλική Μιλλούση, Γιάννης Στάνκογλου, Ηλίας Γκότσης (φωτό)

Οι αναρτήσεις τους στα social media

Το ημερολόγιο δείχνει 7 Αυγούστου και οι Έλληνες celebrities έχουν «ξεχυθεί» στις παραλίες!

Διάσημοι κύριοι και κυρίες έχουν αφήσει για λίγο στην άκρη τις επαγγελματικές τους υποχρεώσεις και περνούν όμορφες στιγμές στην θάλασσα.

Πολύ από αυτούς έχουν επιλέξει να κάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές σε κάποιο νησί, δημοσιεύοντας παράλληλα στο Instagram σχετικές φωτογραφίες.

Photo: Instagram

Η Βασιλική Μιλλούση ανέβασε ένα όμορφο στιγμιότυπο με την κορούλα της, ενώ υπενθυμίζεται ότι η αθλήτρια ης ενόργανης γυμναστικής έχει ακόμα μια κόρη με τον σύζυγό της Λευτέρη Πετρούνια.

«Γαλήνη.. #mysummer #mygirl #mydubai not?έγραψε στην ανάρτησή της. Στην εικόνα βλέπουμε τις δυό τους καθισμένες στην ακρογιαλιά. 

Ο Γιάννης Στάνκογλου από την άλλη βρίσκεται στην Λευκάδα, με τον ηθοποιό να μοιράζεται ένα κλικ με τον ίδιο στο ηλιοβασίλεμα.

Photo: Instagram

«Φωτογραφία χωρίς φίλτρα από τον Φιλιππάρα από τα πιο όμορφα bar στον κόσμο!!!Sunset in Lefkada» διαβάζουμε στο post.

Συνεχίζουμε με την Έλενα Χριστοπούλου και τα κοχύλια της! «Σύνδεση με κοχύλια ⬅️γιατί αλλιώς.... ⛔️» γράφει στην  ανάρτησή της.

Photo: Instagram

Στην εικόνα η Artist Manager ποζάρει φορώντας ένα animal print ολόσωμο μαγιό, με έναν ώμο.

Επόμενη στην λίστα η Ζέτα Μακρυπούλια, η οποία απολαμβάνει επίσης τις διακοπές της. Σε φωτογραφίες που ανέβασε την βλέπουμε στην θάλασσα, ενώ υπενθυμίζεται ότι για ένα ακόμα καλοκαίρι είναι παρέα με τον αγαπημένο της φίλο Νίκο Μουτσινά.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βαλάκι στα δεξιά

Ο Ηλίας Γκότσης πάλι βρίσκεται στην Σκιάθο. «Για να μαθαίνουν εκεί στη Φολέγανδρο ? #summer #greece #travel #vacation» γράφει στο Instagram ο νικητής του Survivor (6ος κύκλος).

Photo: Instagram

Επόμενη η Μαρία Βοσκοπούλου που ποζάρει από κάποια παραλία με μαύρο μπικίνι και ροζ μαντήλι στα μαλλιά.

Δείτε όλες τις φωτό πατώντας το βαλάκι στα δεξιά


Η νεαρή ηθοποιός, κόρη της Άντζελας Γκερέκου και του Τόλη Βοσκόπουλου, έχει προσθέσει στο post της τους στίχους του κομματιού «Summertime».

Και κλείνουμε με την Ελένη Μενεγάκη! Η παρουσιάστρια δημοσίευσε μια φωτογραφία της στην οποία είναι πάνω σε ένα σκάφος με το μπικίνι της.

Photo: Instagram

Ποζάρει χωρίς ρετούς και φίλτρα, ενώ γράφει χαρακτηριστικά: «Μόνο στις σπηλιές βρίσκεις λίγη δροσιά ! #eleni #summer».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ