Ποια τα κατάλληλα ροφήματα για τη θάλασσα ή τις διακοπές - Πώς να τα επιλέξετε

Το καλοκαίρι χρειαζόμαστε ένα δροσιστικό ρόφημα για να μένουμε πάντα ενυδατωμένοι.

Το καλοκαίρι ξεκίνησε με τις θερμοκρασίες να αυξάνονται όλα και περισσότερο. Φυσικά αυξάνονται και οι εξορμήσεις στις παραλίες για κολύμπι και ηλιοθεραπεία. Εκτός από καπέλο και αντηλιακό στην τσάντα με τα απαραίτητα θα πρέπει να υπάρχει και κάτι να κρατήσει καλά ενυδατωμένο τον οργανισμό μας.

Όπως αναφέρει το logodiatrofis.gr, η πολύωρη μεσημεριανή έκθεση στον ήλιο αυξάνει τον κίνδυνο αφυδάτωσης και απώλειας βασικών ηλεκτρολυτών.

Έχετε αναρωτηθεί λοιπόν ποιο θα ήταν το καταλληλότερο ρόφημα για να επιλέξετε στην παραλία ή στην βόλτα σας στο νησί; Σίγουρα θα θέλατε κάτι να σας δροσίσει και να σας ξεδιψάσει.

Η κατανάλωση φρούτων θεωρείται απαραίτητη για την ενυδάτωση του οργανισμού καθώς είναι πλούσια σε νερό και σε βιταμίνες!

Γι’ αυτό τον λόγο μια καλή επιλογή θα μπορούσε να είναι ένα φρουτοποτό, το οποίο είναι υγιεινό και εξίσου γευστικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μια γρήγορη εναλλακτική επιλογή αντί για ένα φρούτο ή ένα ρόφημα.

Ιδανικότερα μπορείτε να διαλέξετε ένα φρουτοποτό low χωρίς προθήκη ζάχαρης σε δύο άκρως δροσιστικές γεύσεις, μανταρίνι και λεμόνι. Με χαμηλές θερμίδες για ένα δροσερό καλοκαίρι χωρίς ενοχές!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ