Ο'Pari: Η πολυτελής θαλαμηγός του Μάικλ Τζόρνταν - δείτε φωτό & βίντεο - διακοπές στην Χαλκιδική και επίσκεψη στο Άγιο Όρος

Ένας ακόμα διάσημος στην χώρα μας!

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει! Ένας ακόμα διάσημος βρίσκεται στην χώρα μας για διακοπές και δεν είναι άλλος από τον Μάικλ Τζόρνταν.

Ο θρύλος του μπάσκετ επέλεξε τις ομορφιές της Βόρειας Ελλάδας, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επισκέφτηκε και το Άγιο Όρος.

Ο star του NBA ταξιδεύει με την υπεροπολυτελή θαλαμηγό του και φαίνεται πως έχει ως βάση του την Ιερισσό. Σύμφωνα με το Open ο Τζόρνταν, μετά την Χαλκιδική θα κάνει tour με το σκάφος  του στα ελληνικά νησιά. 

Όπως αναφέρει το makthes.gr ο "Air" νοικιάζει το πλωτό «θηρίο» 95 μέτρων, «Ο'Pari», αντί του... ευτελούς ποσού των 4 εκατ. ευρώ τον μήνα.

Το Ο'Pari αναπτύσσει μέγιστη ταχύτητα ταχύτητα 12 κόμβων, μπορεί να φιλοξενήσει 12 επισκέπτες και ακόμη 29 άτομα ως υπαλληλικό προσωπικό, ενώ κάθε του δωμάτιο έχει διαφορετική διακόσμηση, ώστε να δίνει την αίσθηση πλωτού ξενοδοχείου. Όσο για τις ανέσεις που προσφέρει, διαθέτει τα... βασικά: μπαρ, εξωτερική πισίνα και κινηματογράφο στο κατάστρωμα.

Σημειωτέον, ότι ο Μάικλ Τζόρνταν διαθέτει και δική του θαλαμηγό ονόματι Joy, την οποία χρησιμοποιεί για τις εξορμήσεις του στην Καραϊβική. Η αξία της είναι στα 80 εκατ. δολάρια και διαθετει πολλά περισσότερα... κομφόρ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ