Όταν η Αγγελική Νικολούλη «παγίδευσε» με πανέξυπνο τρόπο την «μαύρη χήρα» της Αργολίδας - όλο το αμοντάριστο υλικό με την συζυγοκτόνο (βίντεο)

Έλεγε στην εκπομπή ότι θέλει να βρει τους δολοφόνους του άντρα της....

Η Αγγελική Νικολούλη και το «Φως στο Τούνελ» έχουν ασχοληθεί, μέσα στα χρόνια, με εγκλήματα που σόκαραν το πανελλήνιο.

Η παρουσιάστρια μάλιστα έχει βρεθεί ακόμα και αντιμέτωπη με τους ίδιους τους δολοφόνους, στο πλατό της εκπομπής της, αφού κάποιοι από αυτούς πήγαν τάχα μου για να αναζητήσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και με την υπόθεση της «μαύρης χήρας» της Αργολίδας. «Ο Θανάσης δεν ήταν απλά ο σύζυγός μου, ήταν ο φίλος μου, ο κολλητός μου... θέλω να βρω τους δολοφόνους» έλεγε στο «Τούνελ» η  Δήμητρα Βούλγαρη - Λάμπρου.

Η γυναίκα είχε εμφανιστεί δύο φορές στην εκπομπή και έριχνε κροκοδείλια δάκρυα για τον καπετάνιο - άντρα της, τον οποίο - όπως αποκαλύφθηκε στη συνέχεια - είχε σκοτώσει η ίδια, τον Δεκέμβριο του 2014.

Φυσικά η Αγγελική Νικολούλη έχει μεγάλη εμπειρία και είναι δύσκολο να της ξεφύγει κάτι! Όπως θα δείτε και στο σχετικό βίντεο, από τα αρχεία της εκπομπής, κατά την διάρκεια του διαλείμματος η παρουσιάστρια πήρε στην άκρη την γυναίκα και την ρώτησε αν είχε μαχαιρώσει στο παρελθόν τον σύζυγό της, με την ίδια να λέει δικαιολογίες για κάποιο υποτιθέμενο ατύχημα.

Η επονομαζόμενη «Μαύρη χήρα της Κοιλάδας» δολοφόνησε τον 42χρονο Θανάση Λάμπρου, στην αυλή φιλικού τους προσώπου, με την ίδια να παρουσιάζει αρχικά το έγκλημα, στους αστυνομικούς, ως αυτοκτονία.

 Η ιατροδικαστική εξέταση, ωστόσο, φανέρωσε ότι ο καπετάνιος είχε δεχθεί δυο πυροβολισμούς σε θώρακα και κεφάλι, κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει ένας επίδοξος αυτόχειρας. Έτσι η γυναίκα άρχισε να βγαίνε σε εκπομπές και να αναζητά τους δολοφόνους του συζύγου της.

Μήνες μετά και συγκεκριμένα το 2015 η συζυγοκτόνος «έσπασε» και ομολόγησε τελικά, μετά από μια μαραθώνια κατάθεση που κράτησε 16 ώρες. 

Η χήρα συνελήθη και τον Νοέμβριο του 2016 ξεκίνησε η δίκη της. Στην πρότασή της, η Εισαγγελέας Πρωτοδικών, περιέγραφε την Δήμητρα Βούλγαρη – Λάμπρου ως άτομο «ψυχρό, εγωπαθές και φιλάργυρο, που επέδειξε ιδιαίτερη σκληρότητα επιφέροντας τον θάνατο του μόλις 42 ετών συζύγου της και πατέρα της μόλις δέκα ετών κόρη τους». 

Το Μικτό ορκωτό Δικαστήριο της Τρίπολης έκρινε τότε ένοχη την χήρα για την δολοφονία του άντρα της και της επέβαλε ποινή ισόβιας κάθειρξης με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή. 

Η χήρα του καπετάνιου κρίθηκε ένοχη για το έγκλημα και το 2020, από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Ναυπλίου. Η ίδια καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ