Σάκης Αρναούτογλου: Τι καιρό θα κάνει τον Δεκαπενταύγουστο - Έρχεται κύμα έντονης ζέστης (πίνακας)

«Εντονα τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα αναμένονται το επόμενο 15ήμερο» στην χώρα, σύμφωνα και με ανάρτηση που έκανε στο facebook ο Σάκης Αρναούτογλου.

Ο μετεωρολόγος δίνει τα πρώτα προγνωστικά για τον καιρό που θα έχουμε τις επόμενες ημέρες, αλλά και τον Δεκαπενταύγουστο. Παράλληλά έχει δημοσιεύσει και σχετικό πίνακα. 

Αναλυτικά διαβάζουμε στο post: «Καλημέρα και καλή εβδομάδα φίλες και φίλοι! Εντονα τα θερμοκρασιακά σκαμπανεβάσματα το επόμενο 15ήμερο στη χώρα! 

Αρκετά άστατος τις θερμές μέχρι και τις πρώτες βραδινές ώρες θα καταστεί ο καιρός στα ηπειρωτικά με μικρή πτώση της θερμοκρασίας της τάξεως των 3 έως και 4 βαθμών, απο την ερχόμενη Πέμπτη 11/8 και μέχρι περίπου την Κυριακή 14/8 ενώ ανήμερα του 15Αύγουστου η ασταθεια θα περιοριστεί σημαντικά!!!

Photo: Facebook

Το μελτέμι στο Αιγαίο θα πέσει σταδιακά από την ερχόμενη Παρασκευή και από το Σάββατο 13/8 και μέχρι τις 16/8 δεν φαίνεται να ξεπερνα τα 4-5 και τοπικά μόνο τα 6 μποφόρ με σταδιακή μικρή ενίσχυση κυριως απο τις 18 του μηνός! 

Κύμα έντονης όμως ζέστης "ψιθυρίζουν" και τα τελευταία προγνωστικά στοιχεία χοντρικά από τις 17-21 Αυγούστου! 

Λεπομέρειες καθημερινά εδώ μέσα από τη σελίδα μου στο: https://www.facebook.com/SakisArnaoutoglouForecasts. Για να μη χάνετε τον...καιρό σας ? Με εκτίμηση Σάκης Αρναούτογλου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ