Η μοναχοκόρη της Ολίβια Νιούτον Τζον αποχαιρετά την μαμά της - Η ανάρτηση της Κλόε, λίγο πριν τον θάνατο της ηθοποιού (φωτό)

Δημοσίευσε κοινές τους φωτογραφίες

Η Κλόε Λατάνζι (Chloe Lattanzi), κόρη της Ολίβια Νιούτον Τζόν (Olivia Newton-John), δημοσίευσε μια σειρά φωτογραφιών εκείνης και της μητέρας της, μετά την ανακοίνωση του θανάτου της ηθοποιού του Grease.

Στα κλικς που μοιράστηκε στο Instagram η 36χρονη, βλέπουμε τις δύο γυναίκες μαζί, ενώ παράλληλα ανέβασε και μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν, όταν η Κλόε ήταν ακόμα παιδάκι.

Φωτογραφίες: Instagram

Η ίδια δεν έγραψε κάτι στην ανάρτησή της, ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι έσπευσαν να της πουν συλλυπητήρια, μέσα από τα σχόλια.

Μόλις πριν από τρεις ημέρες πριν τον θάνατο της μητέρας της η νεαρή τραγουδίστρια και ηθοποιός είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία με την διάσημη μαμά της, την οποία συνόδευσε με τα εξής λόγια:  «Λατρεύω αυτή την γυναίκα. Η μητέρα μου, η καλύτερή μου φίλη».

Η Κλόε είναι το μοναχοπαίδι της Ολίβια. Ο πατέρας της είναι ο Matthew Lattanzi, με τον οποίο η  Νιούτον ήταν παντρεμένη από το 1984 έως το 1995.

Δείτε επίσης: 

eΗ ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή σε ηλικία 73 ετών και πάλεψε με τον καρκίνο του μαστού για περισσότερα από 30 χρόνια.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ