Παγκόσμιο πρωτάθλημα πόλο: Επέστρεψαν με το ασημένιο μετάλλιο οι «γοργόνες» της Εθνικής Νεανίδων (φωτό & βίντεο)

Με το ασημένιο μετάλλιο στο λαιμό και... το χαμόγελο στα χείλη

Με το ασημένιο μετάλλιο στο λαιμό και... το χαμόγελο στα χείλη, επέστρεψαν το μεσημέρι από το Βελιγράδι οι παίκτριες της εθνικής υδατοσφαίρισης νεανίδων, που ανέβηκαν στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κ18.

Την αποστολή, μαζί με την οποία επέστρεψε από τη Σερβία και ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Κυριάκος Γιαννόπουλος, υποδέχθηκαν το μέλος του ΔΣ και υπεύθυνη έφορος πόλο γυναικών, Εύη Μωραϊτίδου, ο έφορος Εθνικών ομάδων υποδομών, Δημήτρης Κύρκος, η ομοσπονδιακή προπονήτρια των Γυναικών, Αλεξία Καμμένου, ο συνεργάτης της, Τάσος Πυρπιρής, και ο διευθυντής της Ομοσπονδίας, Γιώργος Χριστοφοράτος.

«Είμαστε πολύ περήφανες και χαρούμενες που ανεβάσαμε την Ελλάδα ψηλά στο παγκόσμιο στερέωμα. Παλέψαμε για άλλη μια φορά με όλες μας τις δυνάμεις, όπως άλλωστε δεν ξεχνάμε ποτέ να κάνουμε. Έχουμε, βέβαια και μια γλυκόπικρη γεύση για τον τελικό με τις ΗΠΑ.

 

 

Όμως, επειδή ο καθένας ξεχωριστά (απ' όσους απαρτίζουν αυτή την ομάδα) δίνει τον καλύτερο του εαυτό κάθε στιγμή, ανυψώνεται η στάθμη της χαράς που νιώθουμε», δήλωσε η αρχηγός της ομάδας, Φωτεινή Τριχά, η οποία αναδείχθηκε και πολυτιμότερη παίκτρια της διοργάνωσης. «Ευχαριστούμε όλους όσοι μας στηρίζουν, είτε βρίσκονται μακριά είτε κοντά.

Δεν σταματάμε να προσπαθούμε, να δουλεύουμε και να ονειρευόμαστε... και ως γνωστόν, τα όνειρα είναι για να μας ξυπνάνε», κατέληξε η πολίστρια του Ολυμπιακού.

Δείτε όλες τις φωτογραφίες στο κεντρικό SLIDESHOW

*Φωτογραφίες σε κείμενο και slider: EUROKINISSI

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ