Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Σελήνη στον Αιγόκερω δημιουργεί δυσκολία στο να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω στο μεγαλύτερο μέρος της Τετάρτης, με κύρια όψη της τη σύνοδο με τον Πλούτωνα, δημιουργώντας μεγαλύτερη δυσκολία στο να εκφράσουμε τα συναισθήματα μας. Οι όψεις της γενικότερα σήμερα είναι λιγότερο ευνοϊκές σε σχέση με χτες, δημιουργώντας ένταση, αίσθημα εγκλωβισμού, παιχνίδια δύναμης και εξουσίας στις σχέσεις και πιθανώς μια πιο επιβαρυμένη επικαιρότητα. Από τις 19:39 μέχρι τις 21:45 θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας και στις 21:45 θα περάσει στον Υδροχόο, το ζώδιο που θα σχηματιστεί η απαιτητική Πανσέληνος του Αυγούστου σε δύο ημέρες, που με κάποιο τρόπο αυξάνει το στρες και μας κάνει να μεγεθύνουμε αυτό που νιώθουμε. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι του τρίτου δεκαημέρου και Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες, Υδροχόοι των πρώτων ημερών ας είστε πιο ψύχραιμοι και υπομονετικοί σήμερα.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον τομέα της καριέρας σάς ωθεί σήμερα να βάλετε τα δυνατά σας και να κυνηγήσετε τους στόχους σας. Παρόλα αυτά, οι απαιτητικές όψεις της μπορεί να δημιουργήσουν ένα κλίμα έντασης με άτομα από το επαγγελματικό, ίσως όμως και από το οικογενειακό σας περιβάλλον τις απογευματινές ώρες. Προσπαθήστε να μη βιάζεστε, μην προχωράτε σε συμπεράσματα αν δεν έχετε όλα τα στοιχεία στη διάθεση σας και αξιοποιήστε την ορμή και τη δύναμη σας θετικά, για να σκεφτείτε τρόπους να βελτιώσετε τη δουλειά σας χωρίς να καταφεύγετε σε συγκρίσεις με τους άλλους. Ακόμη, προσπαθήστε να αποφύγετε τα δράματα ειδικά στο οικογενειακό περιβάλλον και να κάνετε την τρίχα τριχιά. Διαλέξτε τα λόγια και τις μάχες που δίνετε προσεκτικά και προσπαθήστε να διακρίνετε πίσω από την επιφάνεια αυτών που ακούτε ή και που κι εσείς λέτε τι μπορεί να κρύβεται. Ακόμη, μην ξεχνάτε ότι είμαστε ήδη κάτω από την επιρροή της Πανσελήνου και η τάση για υπερβολές είναι έκδηλη.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στον Αιγόκερω σας κάνει πρόθυμους να συμμετέχετε σε συζητήσεις και γενικώς να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, γνωστούς και φίλους. Παρόλα αυτά, επειδή η Σελήνη κάνει απαιτητικές όψεις από το πρωί, αλλά ιδιαίτερα από το απόγευμα φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και υψηλούς τόνους ειδικά όταν διαπραγματεύεστε πολύ υποκειμενικά πράγματα. Ακόμη και οι συνήθεις και ρουτινιάρικες συζητήσεις μπορεί εύκολα να καταλήξουν σε εντάσεις και ασυμφωνίες. Εκμεταλλευτείτε την ημέρα για να εστιάσετε κυρίως σε θέματα επαγγελματικά, γιατί από κει μπορεί να έχετε κάποιο κέρδος. Οι γεννημένοι τις πρώτες και τις τελευταίες ημέρες του ζωδίου μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη πίεση σε μια οικογενειακή κατάσταση ή σε θέματα δουλειάς. Μην ξεχνάτε ότι έρχεται σε δυο μέρες μια απαιτητική Πανσέληνος, που επηρεάζει σαφώς από σήμερα, και με κάποιο τρόπο μεγεθύνει ό,τι συμβαίνει στη μέρα σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όψη Σελήνης-Πλούτωνα στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με τα οικονομικά σας και πιθανώς και τα οικονομικά της εταιρείας που εργάζεστε ή της επιχείρησης σας. Από την άλλη είναι πιθανόν κάποια σχέση στη δουλειά να σας πιέζει περισσότερο σήμερα και να νιώθετε ότι κάποιος σας αδικεί ή μπορεί να λειτουργεί παρασκηνιακά εναντίον σας. Πριν όμως ξεσπάσετε ή δείξετε κάποιον κατηγορώντας τον για κάτι που ίσως δεν έχετε αρκετά στοιχεία, καλύτερα να το διαχειριστείτε το θέμα πιο διπλωματικά. Γενικά, είναι μια μέρα που εύκολα δημιουργούνται παρεξηγήσεις ή ασυμφωνίες. Μην ξεχνάτε ότι ήδη βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της μεθαυριανής Πανσελήνου από το βράδυ και ό,τι βιώνουμε παίρνει διαφορετικές διαστάσεις μέσα μας, είτε είναι θετικό είτε αρνητικό.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ