Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου- Η «Σταρ Ελληνικά Καλλιστεία 2022» έδωσε συνέντευξη λίγο πριν τον διαγωνισμό Miss Υφήλιος (φωτό)

Η 21χρονη Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου μας συστήνεται...

Η Κατερίνα Κωνσταντινοπούλου είναι η φετινή νικήτρια των «Ελληνικών Καλλιστείων» και θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Διεθνή Διαγωνισμό Ομορφιάς «Top Model of the Universe», που κορυφώνεται στις 13 Αυγούστου, στο Κόσοβο.
Η 21χρονη καλλονή παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» και στον Παναγιώτη Ρηγόπουλο και μιλά για τον αγαπημένο κόσμο της πασαρέλας.

Η Κατερίνα γεννήθηκε στη Βέροια, αλλά διαμένει στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών. Είναι στο τρίτο έτος του Τμήματος Ειδικής Αγωγής στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: «Ηταν η πρώτη μου επιλογή, αφού αγαπώ πολύ να βοηθάω και θεωρώ ότι είναι ένα πολύ σημαντικό επάγγελμα, θα μπορούσα εύκολα να πω ”λειτούργημα”», λέει στην «Π» και παραδέχεται: «Με τη στέψη μου, άνοιξαν αρκετές πόρτες για να εργαστώ σε αυτόν τον χώρο και μου δόθηκε η ευκαιρία να ταξιδέψω στο εξωτερικό και να εκπροσωπήσω τη χώρα μου. Νιώθω πολύ περήφανη γι' αυτό και είμαι έτοιμη να κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ!».

«Πρόσφατα έκανα ένα ταξίδι στο Μιλάνο της Ιταλίας και πραγματικά το ερωτεύτηκα! Από τότε δεν έχω σταματήσει να σκέφτομαι πόσο θα ήθελα να ζήσω εκεί και να εργαστώ ως μοντέλο.
Ως πρότυπο στον χώρο αυτό έχω την Gigi Hadid γιατί μου αρέσει το πρόσωπο της, καθώς και η ποιότητα από τις δουλειές που κάνει».

«ΝΙΩΘΩ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ»

«Ο κόσμος της πασαρέλας είναι πραγματικά ο αγαπημένος μου! Οταν ανεβαίνω στη σκηνή, νιώθω ότι μπορώ να κάνω τα πάντα! Σαν να ξαναγεννιέμαι! Μου αρέσει που δεν χρειάζεται να πω κάτι, αλλά μόνο με τη δυναμικότητα του περπατήματος μου, μπορώ να εκφράσω το ποια είμαι, πού είμαι και τι θέλω να πετύχω! Λατρεύω τους σχεδιαστές και μ’ αρέσει να περπατάω φορώντας ρούχα τους, προσπαθώντας να τα αναδείξω όσο το δυνατόν καλύτερα».

«ΑΓΑΠΑΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΜΟΥ!»

«Το γυμνό δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω, ωστόσο το να είσαι μοντέλο σημαίνει αυτοπεποίθηση και αγάπη για ό,τι έχεις πάνω σου. Ετσι και εγώ νιώθω άνετα με το σώμα μου, γιατί όπως και να είναι, αγαπάω όλες τις ατέλειές μου και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερη».

ΑΓΑΠΗ Ή ΧΡΗΜΑΤΑ;

«Τα χρήματα μπορούν να θεωρηθούν κριτήριο επιτυχίας για έναν άντρα, αλλά το πιο σημαντικό είναι να αγαπάει αυτό που κάνει! Ανεξαρτήτως το ποσά λεφτά βγάζει, γιατί αν αγαπάς αυτό που κάνεις, εκπέμπεις την ευτυχία και την επιτυχία και στους γύρω σου!».

ΤΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΝΔΡΙΚΗΣ ΓΟΗΤΕΙΑΣ

«Το μοντέλο ανδρός που έχει διαχρονική γοητεία, είναι ένας άντρας ”gentleman” με αρκετή δόση χιούμορ, που δίπλα του νιώθεις ασφάλεια…».

ΤΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ «BACHELOR» ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

«Η εκπομπή ”Bachelor” δεν ταιριάζει στην αισθητική μου, θεωρώ ότι σαν εκπομπή υποβαθμίζει το γυναικείο φύλο και δεν θα έπρεπε εξαρχής να προβάλλεται στην τηλεόραση, γιατί υιοθετεί κάποια σεξιστικά πρότυπα που δεν θα έπρεπε να προβάλλονται στην τηλεόραση…».

«Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!»

«Η ομορφιά είναι κάτι υποκειμενικό. Θεωρώ ότι η ομορφιά πηγάζει από μέσα μας και βγαίνει προς τα έξω, δεν σχετίζεται αποκλειστικά με εξωτερική εμφάνιση. Οταν ένας άνθρωπος εκπέμπει αγάπη και καλοσύνη, βγάζει προς τα έξω κάτι πολύ όμορφο. Κάθε γυναίκα μπορεί να βγάζει κάτι γοητευτικό».

«ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΠΟΥ ΜΕ ΕΛΚΥΕΙ…»

«Στις μέρες μας ακούμε πολλά περιστατικά με γυναικοκτονιες. Απεχθάνομαι κάθε άντρα που είναι βίαιος και δεν μπορεί και δεν ξέρει να σέβεται τις γυναίκες.Ο άντρας που με ελκύει είναι αυτός που μου δείχνει ενδιαφέρον, νοιάζεται για τα δικά μου θέλω, ένας άνθρωπος που με στηρίζει και ξέρει να με σέβεται».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ