Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Πτυχίο...γοργόνας από παγκόσμιο οργανισμό καταδύσεων στην Χαλκιδική!

Γοργόνες της...διπλανής πόρτας με πιστοποίηση

Οι γοργόνες αυτό το καλοκαίρι,όχι μόνο βγαίνουν  στη στεριά, αλλά ζουν ανάμεσά μας. Δεν είναι απαραίτητο να έχουν μακριά πλούσια μαλλιά,ούτε μόνιμη ουρά με πολύχρωμα λέπια. Δύο εκπαιδεύτριες «γοργόνων» στη Χακλκιδική στο κέντρο Ouranoupoli Scuba Diving Centre by EUPHORIA έχου βάλει τα δύο πόδια σε μια ουρά σε εκατοντάδες τουρίστες στους οποίους μαθαίνουν να κολυμπούν όπως τα μυθικά παραμυθένια πλάσματα του βυθού.Οι ...γοργόνες της διπλανής πόρτας με τη λήξη των υδάτινων μαθημάτων παίρνουν και πτυχίο.      

 

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ/ΜΠΕ η  εκπαιδεύτριες Γερασιμούλα Σταύρου και η Μαρία Αναστασίου τονίζουν πως όλοι και όλες μπορούν να γίνουν για λίγο γοργόνες αρκεί να έχουν συμπληρώσει το έκτο έτος της ηλικίας τους. «Ανάμεσα σε μια σειρά μαθημάτων στο καταδυτικό κέντρο είναι και αυτό με το μονοπέδιλο.Στην ουσί είναι το μισό κάτω μέρος μιας γοργόνας,όπου μπαίονυν τα πόδια σε ένα πέδιλο που αναγκάζει τον χρήστη του να κινείται έχοντας ενωμένα τα πόδια του .οταν φορά την ειδική φανταχτερή ουρά.Ήδη ΄φέτος το καλοκαίρι έχουμε δώσει δεκάδες πτυχία.Ανάμεσα στους εκπαιδευόμενούς μας ήταν και μια κυρία 72 ετών που πήρε πρόσφατα το πιστοποιητικό της γοργόνας».

 

Με το πέρας των μαθημάτων μπορεί κάποιος να κατεβάσει το πτυχίο του μέσω συγκεκριμένης εφαρμογής στη συσκευή του κινητού του ή να παραλάβει ένα τυπωμένο πιστοποιητικό από τον παγκόσμιο οργανισμό καταδύσεων PADI.

 

Ο αριθμός των μαθημάτων που απιτουνται εξαρτάται από το επίπεδο του κάθε εκπαιδευόμενου.Ένας μέσος όρος είναι δύο με τρεις μέρες και κυρίως δουλεύεται η τεχνική του να κολυμπάς με ενωμένα πόδια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ