Γιαγιά 106 ετών γιόρτασε τα γενέθλιά της με δώρο έναν σέξι σερβιτόρο - Ποιος της έκανε την έκπληξη (φωτό)

Δεν είχε ξαναδεί άνδρα με άτριχο στήθος, αποκάλυψε η κόρη της
 

 

Όταν η Νόρα Σόου πήρε από τα χέρια του γυμνού σερβιτόρου Έντι Μπέτεριτζ το ποτήρι με τη σαμπάνια που της προσέφερε για τα 106α γενέθλια της, σοκαρίστηκε που δεν φορούσε εσώρουχο και εντυπωσιάστηκε από το άτριχο στήθος του. 

Η 106χρονη γυναίκα, που έχει ζήσει δυο πολέμους, δύο πανδημίες και 20 πρωθυπουργούς, δεν περίμενε την έκπληξη που της οργάνωσε η κόρη της στο γηροκομείο της περιοχής της στο Ιστ Μίντλαντς που ζει από πέρυσι. Επρόκειτο άλλωστε για μια εκπλήρωση της επιθυμίας της για έναν άνδρα, που είχε ζητήσει μεταξύ σοβαρού και αστείου από το παιδί της, που δεν θέλησε να της χαλάσει χατίρι και της ετοίμασε και κάτι παραπάνω.

«Σοκαρίστηκα πολύ όταν γύρισε, γιατί δεν φορούσε εσώρουχα. Ήταν αρκετά διασκεδαστικό», η εορτάζουσα για τον 32χρονο Έντι Μπέτεριντζ που της έκανε την έκπληξη της ζωής της. «Είχα μια υπέροχη μέρα», δήλωσε ο ίδιος, σύμφωνα με τη New York Post, ενώ η 106χρονη προγιαγιά σχολίασε ότι «ο Έντι ήταν ψηλός, είχε ωραία μάτια και ήταν πολύ ελκυστικός». «Δεν είχε καθόλου τρίχες στο στήθος, κάτι που μου έκανε εντύπωση. Δεν είχα ξαναδεί κάτι παρόμοιο», είπε η Νόρα που γεννήθηκε το 1916 και έχει 3 παιδιά, 7 εγγόνια και 6 δισέγγονα.

Credits: PA Real Life

Όπως αποκάλυψε η κόρη της, η Νόρα μετά τον θάνατο του άνδρα της δεν ξαναπαντρεύτηκε, γιατί «δεν ήθελε να πλύνει τις κάλτσες κανενός άλλου». «Ακόμη και σήμερα, είναι λίγο διασκεδαστική και φλερτάρει. Είναι λίγο αναιδής, έχει μια λάμψη στα μάτια της και είναι πάντα γελαστή», είπε χαρακτηριστικά η κόρη της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ